BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Focare de COVID-19 la Jandarmerie şi Poliţia de Frontieră Maramureş (ACTUALIZARE)

Informaţiile de ultimă oră confirmă faptul că doar astăzi la nivelul IJJ Maramureş doi subofiţeri şi un ofiţer ar fi fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19. Ambii, conform surselor noastre, au avut contact direct cu inspectorul şef al IJJ Maramureş.

Mai mult decât atât neoficial aflăm că unitatea militară nici măcar nu a anunţat DSP despre cazurile pozitive. Ce să mai vorbim de dezinfecţia instituţiei.

De precizat că în perioada 06-07 octombrie 2020, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș se desfășoară o serie de activități de pregătire teoretică și practică comună corespondente Calendarului de implementare al proiectului Creșterea capacității de cooperare transfrontalieră.



10 pozitivi şi la ITPF Sighetu Marmaţiei

La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu sunt zece lucrători confirmați cu Covid – 19, din care unul și-a desfășurat activitatea în PTF Halmeu, restul au efectuat misiuni de supraveghere a frontierei de stat.

Citeşte şi

https://vasiledale.ro/2020/10/06/exclusiv-jumatate-din-echipa-de-fotbal-a-minaurului-confirmata-pozitiva-dsp-tace-si-acum/

ACTUALIZARE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea infectării cu virusul SARS-CoV-2 a doi angajați din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș.

Toți contacții direcți au fost plasați în carantină/izolare la domiciliu sau în locația declarată. La sediul inspectoratului s-a efectuat dezinfecția în toate birourile, pe holuri și în zonele de acces. De asemenea, au fost luate măsurile specifice de protecție pentru angajați.

„Vă precizăm că au mai fost recoltate probe de la angajați din structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și că se așteaptă primirea rezultatelor de laborator.

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor”, comunica CJSU Maramureş.

Te-ar putea interesa si

NU SE MAI TERMINĂ: Câinii fac prăpăd printre căprioarele şi căpriorii din Stejera și Iadăra (FOTO/VIDEO ȘOCANT)

Vasile Dale

PANICĂ ÎN ZONA BERINŢA: Un stâlp s-a prăbușit peste un autobuz plin cu elevi (FOTO/ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Reacţia unui scoţian care a ajuns la Festivalul Medieval de la Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult