BREAKING NEWSEvenimentRecomandateSport

EXCLUSIV: Jumătate din echipa de fotbal a Minaurului confirmată pozitivă. DSP tace şi acum (ACTUALIZARE)

Informaţii de ultimă oră ne vin din tabăra echipei de fotbal de Liga 3, Minaur Baia Mare. Sursele noastre susţin că nouă din 20 de jucători au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. Aceleaşi surse susţin că formaţia băimăreană va trimite Federaţiei Române de Fotbal o cerere pentru a amâna meciul din Cupa României, pe care urma să-l joace cu formaţia de Liga 2, ACSF Recea.

Fotbaliştii sunt în izolare (care la domiciliu, care la spital), iar săptămâna viitoare vor fi retestaţi. Trebuie să menţionăm şi faptul că pozitiv a fost confirmat inclusiv antrenorul Dorin Toma, dar şi kinetoterapeutul care este şi angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

DSP Maramureş ţine din nou sub preş focarul de la Minaur Baia Mare?



ACTUALIZARE

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea unor cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 la clubul de fotbal Minaur Baia Mare. Din totalul celor 29 de componenți ai echipei (jucători și staff) sunt pozitive nouă persoane. Toți ceilalți membri ai echipei sunt contacți direcți și au intrat în carantină/izolare la domiciliu sau în locația declarată

. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la echipa de fotbal. În acest context, meciul de fotbal programat să se dispute astăzi pe stadionul din municipiul Baia Mare, în Cupa României, nu va mai avea loc. Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

ACTUALIZARE 2: Minaur pierde la ”masa verde” meciul

FRF a programat pentru astăzi (7 octombrie) meciul din turul III al Cupei României, între CS Minaur și ACSF Comuna Recea. Partida nu va mai avea loc, după cum am informat și ieri, pentru că echipa băimăreană are mai mulți sportivi “pozitivi” cu noul Coronavirus. Meciul e neprogramat și va fi câștigat la ”masa verde” de echipa din Recea.

De la începutul sezonul mai multe meciuri din Cupa României au fost “neprogramate” datorită problemelor cu infectările. Conform regulamentului, în Cupa României, meciurile care nu au loc din cauza cazurilor de COVID-19 nu sunt reprogramate, așa cum se întâmplă în campionat, ci sunt pierdute la ”masa verde” de echipa din cauza căreia nu se poate disputa confruntarea. Exemple sunt multiple în primele două tururi desfășurate deja.

În schimb, Minaur e în imposibilitatea de a juca și la finalul săptămânii, în etapa a 5-a a Ligii 3, astfel că îi va fi amânată partida cu SCM Zalău pentru o dată ulterioară.

Te-ar putea interesa si

INCENDII ÎN JUDEŢ: Foc la un grajd din Repedea şi la o colibă din Satulung

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN1C: Un șofer și-a „parcat” mașina în șanț la întrare în Satulung (galerie foto)

Vasile Dale

STOP VIOLENŢEI: Poliţiştii au emis încă două ordine de protecţie provizorii: în Baia Mare şi Satulung

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult