BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV FOTO – ȘOCANT: Un tânăr din Rogoz şi-a înjunghiat fratele (ACTUALIZARE)

În urmă cu puţin timp echipajele medicale şi ale poliţiei de la Târgu Lăpuş au fost solicitate să intervină la un scandal izbucnit de pe raza localităţii lăpuşene Rogoz.

Între un localnic în vârstă de 31 de ani şi fratele său de aproximativ 34 de ani a izbucnit un scandal, care a degenerat.

Fratele mai mare a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele, aplicându-i o lovitură în zona abdominală.



Bărbatul a fost preluat şi dus în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Agresorul a fost ridicat de poliţie şi dus la audieri.

Conform informaţiilor neoficiale se pare că scandalul ar fi pornit la faptul că victima nu și-ar fi parcat mașina așa cum trebuie.

Cert este faptul că pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal ancheta fiind în desfăşurare sub coordonarea unui procuror criminalist.

ActualizareIPJ MARAMUREŞ

Azi, 07 octombrie, ora 20.08, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de către fratele său.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat victima ca fiind un bărbat de 31 de ani din Rogoz, iar persoana banuită de comiterea faptei, un bărbat de 33 de ani.

Victima, care prezenta o plagă în zona abdomenului, a fost transportată de urgență la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: TIR cu fier vechi răsturnat în Pasul Mesteacăn

Vasile Dale

CĂUTATĂ DE POLIȚIE ȘI FAMILIE / ACTUALIZARE: O fată de 14 ani din Borșa a fugit de acasă împreună cu iubitul de 18 ani. După 2 zile tânăra a revenit acasă (FOTO)

Vasile Dale

O maramureşeancă şi un gorjean s-au căsătorit în primele secunde din 2023 la Poarta Sărutului din Tg. Jiu

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult