Important

S-AU ALES CU DOSAR PENAL: Doi bărbaţi au tâlhărit o femeie în plină stradă

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la datele de 06.10.2020 și 07.10.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpații B. A. și C. P. B. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233 – art. 234 alin. 1 lit. d) Cod penal.
La data de 06.10.2020, faţă de numiții B. A. și C. P. B. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, la data de 05.10.2020, în jurul orei 20:00, în timp ce se aflau în apropierea Gării CFR Baia Mare, inculpații B. A. și C. P. B. au deposedat-o, prin exercitarea de acte de violență, pe persoana vătămată B. G. E. de un telefon mobil și de o sumă de bani; persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni care au necesitat un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpaților pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.



Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

Sfaturile jandarmilor montani, pentru a evita atacurile urşilor

Vasile Dale

PRINSE ÎN FLAGRANT DE POLIŢIŞTI: trei femei sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de contrabandă

Vasile Dale

FOTO: Țigări în valoare de peste 78.000 de lei descoperite în două mașini

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult