Eveniment

RUTIERE: Doi maramureşeni s-au ales cu dosare penale pentru că s-au urcat beţi la volan, un altul a ajuns după gratii pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

Ieri, poliţiştii din Şomcuta Mare şi cei din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, au identificat în trafic doi bărbaţi de 43, respectiv 49 de ani, care au comis infracţiuni rutiere.
Bărbatul de 43 de ani din Baia Mare, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cazul celui de-al doilea bărbat, poliţiştii au constatat faptul că acesta are permisul de conducere reţinut, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a reieşit o alcoolemie de 0,18 mg\l alcool pur în aerul expirat.
În ambele cauze au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările.

*****

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmariri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Baia Mare.
Mandatul îl priveşte pe un tânăr de 29 de ani, care a fost condamnat la 1 an de închisoare sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei.
Bărbatul în cauză a fost depus în Penitenciarul Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – Cherecheș a fugit din Baia Mare cu mașina secretarei Georgiana. Șoferul, un taximetrist din Baia Mare

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Cinci victime, după ce o maşină s-a izbit de un cap de pod la Dumbrăviţa (FOTO)

Vasile Dale

PARALELA 45: EVENIMENT ÎN BAIA MARE – Călătoriile de afaceri, soluții inteligente pentru companiile din Transilvania

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.