BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CORONAVIRUS PRINTRE MAGISTRAŢI: Al doilea judecător din Maramureş confirmat pozitiv

Încă un judecător din Maramureş a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov2, rezultatul testului fiind comunicat azi, 12.10.2020.


Este un judecător din cadrul Tribunalului Maramureş, care a fost în concediu medical începând cu data de 07.10.2020, atunci când în Palatul de Justiţie a fost efectuată dezinfecţia prin intermediul unei firme specializate ca urmare a testării pozitive a unui judecător din cadrul Judecătoriei Baia Mare. Dezinfecţia a fost efectuată în contextul în care în data de 07.10.2020, un judecător din cadrul Judecătoriei Baia Mare a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2.

Au fost dispuse toate măsurile necesare în vederea continuării activităţii în condiţii de siguranţă, conducerea Tribunalului fiind în contact cu Direcţia de Sănătate Publică Maramureş.

Reprezentantii Tribunalului Maramureş amintesc importanţa respectării regulilor de igienă personală, a măsurilor de distanţare socială, obligativitatea purtării măştii în sediile instanţelor din raza Tribunalului Maramureş şi recomandă participanţilor la procedurile judiciare să evite prezenţa fizică în instanţe, în măsura în care aceasta nu este absolut necesară, respectiv ca studiul dosarelor să fie efectuat prin accesarea aplicaţiei InfoDosar creată de Curtea de Apel Cluj, iar comunicarea înscrisurilor necesare soluţionării cauzelor aflate pe rol să fie efectuată prin e-mail/fax.

Te-ar putea interesa si

Galerie foto: 8 adulți și un copil au fost răniți la Seini. 4 au rămas încarcerate – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Impact între două maşini pe strada 8 Martie. O victimă (FOTO)

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Șofer încarcerat după ce s-a izbit cu mașina de teren de un stâlp din beton pe care l-a rupt – actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.