Eveniment

CAZ MEDIATIZAT ONLINE: Câine lovit mortal de trenul Baia Mare – Satu Mare

De un caz mai deosebit s-a ocupat cunoscutul vlogger Zmenta în ultimele două zile.

Fiind un iubitor de animale, nu a putut să nu mediatizeze cazul unui câine, care a fost aparent maltratat şi abandonat pe linia ferată. A pornit o adevărată anchetă online. S-a implicat şi poliţia pentru a afla vinovaţii.

„Cazul cățelușei a fost REZOLVAT. Vă mulțumim mult pentru implicare! Datorită impactului postării, la prima oră am fost sunat de cei de la Poliție și am mers la fața locului pentru începerea anchetei.
S-au implicat exemplar și au trat cazul cățelușei ca și cazul uciderii unui om. Urma să ducem cățelușa la autopsie, dar am primit aici pe facebook imaginile clare cum cățelușa a fost lovită de tren, ieri, în jurul orei 15:30. Din păcate, chiar dacă ajungeam la ea mai repede (noi am preluat-o abia la 18:30), nu mai avea șanse de supraviețuire.
În urma verificării în primă fază, medicii au presupus că ar putea fi mână de om, rănile nu păreau a fi neapărat de la un impact cu mașină/tren. Mulțumim medicilor că au făcut tot posibilul să salveze cățelușa, dar starea ei era critică (craniul spart, șold distrus, trahee perforată). Era în călduri și fugise de mai bine de două săptămâni de la stăpâni, care au căutat-o inclusiv la adăpost zilele trecute.
Mulțumim vouă, că prin voi am ajuns la oamenii care au fost martori la locul accidentului și m-au contactat. Sunt liniștit măcar că știm că nu a fost mână criminală.
Mulțumesc mult domnilor comisar șef Bora Ștefan, comisar Buciuman Vasile, agent șef Burian Bogdan, agent principal Ungur Mihai – conductorul cainelui de serviciu al Poliției Transporturi și comisar Perșe Sorin – specialist criminalist. Oameni iubitori de animale și profesioniști!
Vă rog, sterilizați animalele dacă nu vreți pui, adoptați dacă vreți un animal de companie. Respectați și tratați animalele ca și cum ar fi oameni!”, este mesajul transmis de Zmenta pe facebook.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, poliţiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Maramureș au stabilit faptul că exemplarul canin a fost acroșat de trenul R4316 Baia Mare ( plecare 15.45 ) – Satu Mare, la data de 11 octombrie.

La unele activități desfășurate de poliţiști, a participat și persoana care a postat evenimentul în mediul online.

Te-ar putea interesa si

SE STRÂNGE LAȚUL: Pădurar și brigadier de la Ocolul Silvic Dragomirești trimiși în judecată de procurorii maramureșeni

Vasile Dale

EXCLUSIV SURSE: ”Pistol mitralieră Kalașnikov fără discuție”. Posesorii de arme din zonă au venit cu puștile la control. Anchetatorii susțin că au un cerc de suspecți, nicio persoană reținută (video)

Vasile Dale

PRINSĂ DE POLIŢIŞTI: Femeie din Maramureș, beată la volan, cu 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.