Eveniment

RUTIERE ÎN WEEKEND: 13 maramureşeni s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau fără permis

În weekend-ul care s-a încheiat, poliţiştii maramureşeni au depistat în trafic 13 bărbaţi cu vârste cuprinse între 15 şi 62 de ani care au condus fie sub influenţa băuturilor alcoolice, fie fără a deţine permis de conducere.
Dintre aceştia, şapte au fost implicaţi în accidente rutiere, din care a rezultat vătămarea corporală a unui tânăr de 15 ani, care a condus un moped neînmatriculat şi fără permis de conducere şi a unui bărbat de 62 de ani, care a condus un autovehicul fără a deţine acest drept.
În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul rutier şi se continuă cercetările.

Serviciul Rutier la datorie şi în weekend

Având în vedere evenimentele rutiere cu consecinţe grave produse în ultima perioadă, precum și faptul că viteza, sub cele două forme, excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, constituie principala cauză generatoare de accidente grave la nivel județean, pentru combaterea acesteia, Serviciul Rutier a organizat sâmbătă, 10 octombrie, o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă limitele legale de viteză, pe D.N. 1 C Baia Mare-Ilba și Baia Mare-Satulung, precum și pe D.N. 18 Moisei – Petrova.
Pe perioada celor patru ore de acţiune, poliţiştii au oprit pentru control 96 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate, au aplicat 51 de sancţiuni, în valoare totală de 37415 lei, cele mai multe pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea a 10 permise de conducere din care şase pentru viteză excesivă şi patru pentru depăşiri neregulamentare.



Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL VIDEO – A închiriat un Q7 de la Rent Rapid Baia Mare și l-a ”urcat” pe garduri în Seini

Vasile Dale

Centru de Informare și Management al Destinației Turistice, deschis de astăzi la Leordina (galerie foto)

Vasile Dale

AȚI VĂZUT-O? O femeie de 71 de ani din satul Dămăcușeni a dispărut de acasă. Polițiștii o caută

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult