Eveniment

PRINS ÎN FLAGRANT / ACTUALIZARE: Tânăr din Mireşu Mare, la furat din garajele băimărenilor.

Azi-noapte, ora 01.12, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 31 de ani, cu privire la faptul că, într-un garaj situat pe strada Victoriei din municipiu, se află persoane care încearcă să sustragă bunuri.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat un tânăr de 24 de ani din Mireşu Mare, care a recunoscut faptul că a deschis ușa garajului în cauză, iar din interior a sustras o trotinetă.
Poliţiştii au recuperat prejudiciul şi au predat trotineta părţii vătămate.
Față de tânărul bănuit de comiterea faptei, a fost emisă ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

ACTUALIZARE

La data de 12.10.2020, faţă de numitul Filipan Ionuţ a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Acesta, în noaptea de 10/11.10.2020 și în data de 12.10.2020 a sustras bunuri dintr-un autovehicul și dintr-un garaj, ambele situate pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, prejudiciul total cauzat fiind în cuantum de aproximativ 1100 lei.

La data de 12.10.2020, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

A fost admisă propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare astfel Ionuţ Filipan va fi arestat preventiv, sub acuzaţia de comitere a infracţiunii de furt calificat, prevăzută de art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1, lit. b din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 cod penal şi art. 41 alin. 1 cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile de la data de 12 octombrie 2020 până în 10 noiembrie 2020 inclusiv.

A fost respinsă solicitarea inculpatului Filipan Ionuţ, prin apărător de a se lua măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Momentul terifiant în care un pieton este spulberat pe o trecere pentru pietoni la Sighetu Marmației

Vasile Dale

GRAV ACCIDENT ÎN ZONA AUTOGĂRII: Bărbat sprayat și luat pe capotă de un BMW sub ochii soției și copilului. Șoferul fugar nu a fost prins (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Două accidente la această oră în Ilba şi Tăuţii Măgherăuş (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.