BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

ACCIDENT LA GROŞI / ACTUALIZARE: A dărâmat cu maşina un stâlp de electricitate. Trafic rutier oprit

Un accident rutier s-a produs în această seară pe DN18B Baia Mare – Târgu Lăpuș, la km 3+500 de metri, pe raza localității Groși.

Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un autoturism a părăsit carosabilul și s-a izbit de un stâlp electric de pe marginea șoselei, care a căzut pe carosabil. Nu s-au înregistrat victime, dar traficul rutier este însă oprit pe ambele sensuri.

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, la ora 19:40, în timp ce conducea un autoturism dinspre Dumbrăvița spre Baia Mare, într-o curbă deosebit de periculoasă spre stânga, semnalizată prin indicatoare rutiere, carosabilul fiind umed, un tânăr de 18 ani a pierdut controlul volanului și a lovit frontal un stâlp de electricitate din beton.
În urma impactului stâlpul s-a rupt iar autoturismul a coborât pe o lizieră de pământ aflată pe partea dreaptă a direcției de deplasare, ajungând pe roți, pe str. 1 Decembrie.
Ca urmare a producerii accidentului rutier, nu au rezultat victime omenești, ci doar pagube materiale. Cablurile de curent au căzut pe partea carosabilă, fiind blocat traficul rutier în intervalul orar 19:40 – 21:00, când s-a reușit degajarea carosabilului de către echipa de intervenție a societății de electrificare.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0, 00 mg./l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Portar cu toporul printre elevii Liceului ”Petru Rareș” Tg. Lăpuș. A luat de gât un câine cu care liceenii se jucau (imagini șocante) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

FARA DUMNEZEU / ACTUALIZARE: DUPA ILUMINATIE MAI MULTE MORMINTE AU FOST DISTRUSE IN CIMITIRUL MUNICIPAL SIGHET. POLITISTII AU INTOCMIT DOSAR PENAL SI DESFASOARA CERCETARI (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Jandarmeria Maramureș: Ce-ai vrea să te faci când vei fi mare?

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.