BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: Poliția Rutieră Borșa, contrazisă la un accident rutier de imaginile surprinse de o cameră de supraveghere

Revenim cu informații noi despre dinamica producerii unui accident rutier la Borșa, în data de 10 octombrie 2020. În comunicatul oficial, Poliția Rutieră Borșa susținea că vinovat de producerea acestui accident ar fi un tânăr de 28 ani de la volanul unui autoturism Audi, înmatriculat în județul Bistrița Năsăud.

Numai că imaginile suprinse de o cameră de supraveghere contrazice TOTAL cercetarea la fața locului a polițiștilor. ”Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 29 ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat un alt autovehicul aflat în trafic, care a fost condus de către un bărbat de 69 de ani.În urma impactului acesta a ricoșat în cel de-al treilea autoturism condus de către o femeie de 28 de ani, care circula din sens opus, iar apoi a ricoșat într-un autoturism care se afla parcat. În final, autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani s-a oprit într-un stâlp de electricitate.” se spunea oficial la momentul respectiv.




Ce a surprins camera de supraveghere?

Pe imaginile video se vede cum șoferul în vârstă de 68 ani al unui autoturism iese de pe o straduță laterală în drumul principal. Acesta a crezut probabil că va putea ieși fără probleme, deși din dreapta lui venea un autoturism Audi, pe drum prioritar. Nu a reulit. Autoturismul Audi l-a lovit apoi a aruncat într-un alt autoturism care circula din sens opus, s-a răsucit pe partea carosabilă și s-a oprit într-un stâlp de electricitate.

În același comunicat oficial poliția spune că șoferul Audi-ului (vinovat de producerea impactului în opinia polițiștilor) ar fi părăsit locul accidentului fără ca polițiștii să îi fi dat voie.

”Șoferul care a ieșit de pe drumul secundar nu s-a asigurat deloc și a ieșit în drumul principal. Șoferul Audi-ului a fost la fața locului, unde a stat aproape 40 de minute. Le-a dat polițiștilor actele, buletinul, permisul. A fost inclusiv testat rezultatul fiind zero. Și asta se vede pe camerele de supraveghere. Dacă fugea de la fața locului, fugea de la început. Nu după 40 de minute. Apoi, polițiștii l-au trimis la spital cu o mașină civilă” ne-a declarat un apropiat al șoferului din Audi.

Te-ar putea interesa si

POLIŢIŞTII RUTIERI ÎN ACŢIUNE: Pe urmele bicicliştilor care nu respectă regulile de circulaţie

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Încă un ucrainean s-a rătăcit în zona Vf. Polonica – ACTUALIZARE

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Cercetat pentru comiterea mai multor furturi calificate, reţinut pentru 24 de ore

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult