BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: ULTRAJ ÎN SEDIUL POLIȚIEI ȘOMCUTA MARE: Polițist bătut de un tânăr din localitate. Suspectul acum 2-3 ani a spart mașina poliției cu toporul (actualizare)

Caz incredibil la Șomcuta Mare acolo unde un tânăr de 23 ani din localitate s-a prezentat la sediul Poliției pentru a cere explicații în cazul unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Conform informaților noastre acesta și-a ieșit din minți și a început să adreseze injurii și cuvinte jignitoare la adresa unui polițist. Apoi, a început să îl lovească. Alți trei polițiști au intervenit și au reușit să îi despartă. Polițistul a anunțat procurorul despre incident și s-a prezentat la medicul legist. Acesta a stabilit că pentru vindecarea rănilor suferite necesită 12-14 zile de îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE



Conform informațiilor noastre inculpatul Moldovan Anghel Paul nu este la primul incident cu polițiștii. Acum câțiva ani (2-3), același individ fiind sub influența băuturilor alcoolice, a distrus autospeciala Dacia Logan din dotarea Poliției Orașului Șomcuta Mare cu TOPORUL.

Ce spune Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare

 Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 12.10.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului M.A.P. pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, prevăzută de art. 257 alin. 1 și 4 Cod penal raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal.

La data de 11.10.2020, faţă de numitul M.A.P. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul M.A.P., în data de 11.10.2020 a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate M.M.G., agent de poliție aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 12.10.2020, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ce spune instanța

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3642/P/2020, din data de 12.10.2020 şi în consecinţă, În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului MOLDOVAN ANGHEL – PAUL, sub acuzaţia de comitere a infracţiunii de ultraj, prevăzută de art. 257 alin. 1 şi 4 Cod penal, raportat la art. 193 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile de la data de 12 octombrie 2020 până în 10 noiembrie 2020 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului Moldovan Anghel-Paul, prin apărător de a se lua împotriva sa o altă măsura preventivă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Încă un ucrainean rătăcit pe munte este căutat de salvamontişti şi poliţişti de frontieră. A intervenit elicopterul de la Târgu Mureş – actualizare

Redactie

Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”, Baia Mare – A început modernizarea și extinderea instalațiilor electrice și de fluide medicale

Vasile Dale

INTERVENŢIE ELICOPTER SMURD: Femeie de 75 de ani, transportată de urgenţă la Institutul Inimii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult