BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

LA RAPORT LA DNA: O firmă de turism din Maramureș ar fi decontat în mod fals vacanțele unor militari din Satu Mare

Zeci de militari din cadrul Batalionului 52 Geniu “TISA” din municipiul Satu Mare au fost chemați sau urmează să fie audiați la Direcția Națională Anticorupție Oradea, potrivit informațiilor PresaSM.

Ar fi vorba despre 41 de ofițeri, subofițeri și soldați gradați-profesioniști. Aceștia sunt suspectați că ar fi decontat în mod fictiv bani pentru vacanță. Suma pentru fiecare angajat ar fi început de la 1.500 de lei.



Mai exact, aceștia s-ar fi folosit de serviciile unei firme din județul Maramureș pentru a deconta în mod fictiv servicii de turism. Fiecare individ ar fi achitat suma de 400 de lei, iar firma le-ar fi dat documente ”justificative” prin care ar fi încasat de la statul român nejustificat sume de circa 1.500 de lei. Un fel de vouchere de vacanță.

Acum, zeci de cadre militare sunt chemate pentru a le explica procurorilor și polițiștilor de poliție judiciară care ar fi gradul de implicare și cum s-ar fi procedat în mod concret.

Ancheta este în plină desfășurare și încă nu se știe dacă vreunul dintre angajații Batalionului 52 Geniu “TISA” va fi pus sau nu sub acuzare. În orice caz, valoarea prejudiciului aparent creat în cauză ar putea fi recuperat cu ușurință.

Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Cine sunt victimele nenorocite de șoferul unui BMW în stația de autobuz de lângă Mall-ul din Baia Mare

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Două maşini, implicate într-un grav accident la Târgu Lăpuş. Accident şi pe Dura (actualizare)

Redactie

ACCIDENT LA TĂŞNAD: Băimăreancă lovită de o maşină condusă de o tânără de 21 de ani

Redactie

1 mesaj

mo octombrie 13, 2020 at 11:41 am

alte lipitori…. ultimii la care te-ai fi asteptat.. ma rog, ultimii..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult