Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE, ÎN FIECARE ZI: Tânăr fără permis şi beat, depistat la Şomcuta Mare, accident rutier la Buzeşti

Azi – noapte, ora 00.34, poliţiştii din Șomcuta Mare au oprit pentru control un autoturism care era condus pe strada Republicii din Șomcuta Mare.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 28 de ani din Sălaj, care nu deţine permis de conducere.
În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a avut o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

*****

Ieri, 12 octombrie, ora 12.57, poliţiştii din Fărcaşa au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 108A, în localitatea Buzești a avut loc un accident rutier.
La faţa locului poliţiştii au identificat un tânăr de 24 de ani din Tulcea, care a relatat faptul că în timp ce efectua lucrări pe marginea D.J. 108A, la șanțul situat în partea dreaptă a străzii, a fost acroșat de o bucată de scândură, care era așezată într-o căruță tractată de un tractor.
Poliţiştii au identificat utilajul agricol şi căruţa în cauză care nu aveau montate plăcuțe cu numere de înmatriculare.
De asemenea a fost identificat conducătorul utilajului agricol ca fiind un bărbat de 40 de ani din Fărcașa.
În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg. /l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: Un băimărean și-a găsit tatăl spânzurat de mânerul de la fereastră – actualizare

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent la intrare în Satulung pe DN1C. Intervine SMURD-ul

Vasile Dale

ÎNCĂ UN FURT DE LEMNE ÎN BORŞA: Peste 17 mc de molid transportaţi fără documente legale, confiscaţi de polițiștii de frontieră

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.