BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

FOCAR COVID-19 / ACTUALIZARE: Şase angajaţi de la Primăria Recea, depistaţi pozitiv. Focarul de la Baia Sprie a fost stins. Noi focare la Primăria Vişeu de Jos şi la Direcţia de Statistică

Încă un focar de coronavirus în judeţ. La Primăria Recea şase angajaşi au fost depistaţi pozitiv.

Primarul Pavel Octavian face următorul anunţ: „Având in vedere situația apărută prin depistarea a șase cazuri de Covid-19 in Primaria Recea ne vedem puși in situația restrângerii activității .Ne cerem scuze și multă sănătate!”.

Pe de altă parte, trebuie să menționăm și faptul că la Căminul de Bătrâni din Baia Sprie focarul COVID-19 A FOST STINS. Conform informațiilor furnizate până acum persoanele în vârstă asistate dar și angajații au fost testaţi. O singură persoană a primit rezultat pozitiv. Aceasta a rămas internată la Spital. În consecință focarul a fost stins.

ACTUALIZARE – CJSU MARAMUREŞ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a șase angajați infectați cu SARS-CoV-2 din cadrul Primăriei Recea. Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar la sediul autorității administrației publice locale. De asemenea, au fost depistați pozitivi patru angajați de la Direcția Județeană de Statistică Maramureș. Și la această instituție Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar. În ambele situații s-a procedat la efectuarea dezinfecției. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat. Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile la domiciliu sau în locația declarată. Reiterăm, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a cinci angajați infectați cu SARS-CoV-2 din cadrul Primăriei Vișeu de Jos. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat, urmând a se stabili focar, după caz. Activitatea instituției cu publicul a fost redusă. De asemenea, s-a procedat la dezinfecția instituției. Reiterăm, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU: Un autoturism a ars ca o torță lângă un club din Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

MASĂ ROTUNDĂ PE TEMA AVIAȚIEI ÎN CADRUL PROIECTULUI MOBI

Redactie

Accident rutier la Săpânţa, cu patru victime – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.