BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV / BOMBĂ VIDEO: Poliţiştii nu au găsit lista invitaţilor. Le dăm noi imagini video cu nuntaşii

Revenim cu noi informaţii şi cu imagini foto şi video de la nunta care a pus pe jar poliţişti şi procurori din două judeţe.

Aceştia caută de aproape 24 de ore peste 360 de persoane,invitaţi la nunta feciorului fostului adjunct al IPJ Bihor cu fiica fostului şef al Ocolului Silvic Borşa.

Nebunia a început după ce mireasa a fost confirmată pozitiv. Anchetatorii au susţinut că pur şi simplu nu găsesc lista invitaţilor din cele două judeţe, Bihor şi Maramureş, astfel nereuşind să identifice toate persoanele prezente la petrecere.



Îi ajutăm noi prin publicarea în exclusivitate a momentului “zero” al nunţii din noaptea de 10/11 octombrie: un foc de artificii mai ceva ca cele din noaptea de revelion şi celebra cântare de la mulţi ani in mijlocul invitaţilor.

Te-ar putea interesa si

Angajată a Spitalului Judeţean Satu Mare, filmată în timp ce ducea din Unitatea de Primi Urgențe la maşină saci cu făină şi baxuri de ulei

Vasile Dale

Criminalul de la Bârsău, căutat cu Teba, câinele poliţist din Maramureş

Vasile Dale

FOCAR CORONAVIRUS / ACTUALIZARE 2: Peste 40 de cazuri de COVID-19, la un centru al persoanelor cu dizabilități de la Poienile de Sub Munte. Centrul a fost carantinat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult