Eveniment

PARC REÎNNOIT: Maşini noi pentru IPJ Maramureş

Ieri, 19 octombrie 2020 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a primit ultimul lot de autospeciale, astfel încât, pe parcursul acestui an, instituţia noastră a fost dotată cu 116 astfel de autovehicule. Acestea fac parte din programul de reînnoire al parcului auto al Poliţiei Române din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Autospecialele care au intrat în dotarea structurilor operative vor fi folosite în activităţi zilnice şi vor contribui în mare măsură la creşterea mobilităţii poliţiştilor, transportul efectivelor de poliţie, făcându-se mai rapid, în condiţii de siguranţă, în întreaga zonă de competenţă teritorială.

Au fost distribuite în dotarea I.P.J. Maramureş 59 Dacia Logan, 56 Dacia Duster şi un Mercedes Benz Vito Tourer.
Acestea au dotări specifice muncii operative, sunt inscripţionate, au rampe de semnalizare acustice şi optice, imaginea acestora fiind schimbată printr-o nouă colantare.

Autospecialele au fost distribuite Serviciului Rutier, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului de Ordine Publică, Poliţia Transporturi Feroviare, structuri asigurate logistic, Poliţii orăşeneşti şi la Secţii de Poliţie Rurală.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş sunt în permanenţă la datorie pentru asigurarea unui climat de siguranţă a cetăţeanului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Accident lângă Value Center din cauza nepăstrării distanței dintre autovehicule

Vasile Dale

CONDAMNAT: Închisoare pe viață pentru criminalul Ramonei, mămica din Baia Mare ucisă de față cu fetița ei de 3 ani

Redactie

FOTO, VIDEO: Doi morţi într-un grav accident rutier, cu o ambulanţă implicată. Traficul Baia Mare – Satu Mare blocat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.