Important

PROCURORII AU CERUT ARESTAREA: Băimărean fără permis şi beat criţă, pus sub control judiciar de judecători

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 17.10.2020, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului B.A.S. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat, prevăzută de art. 335 alin. 2 teza a III – a Cod penal și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, prevăzută de art. 336 alin. 1 Cod penal, totul cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal și art. 38 alin. 2 Cod penal.
La data de 17.10.2020, faţă de numitul B.A.S a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul B.A.S., la data de 17.10.2020, în jurul orei 02:50, a condus un autoturism pe raza municipiului Baia Mare, jud. Maramureş având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală (1,85 g/l alcool pur în sânge) și cunoscând că permisul de conducere i-a fost anulat la data de 11.04.2020, urmare a condamnării pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 17.10.2020 Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a propus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile. Prin Încheierea penală nr. 3299 din data de 17.10.2020, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de inculpatul B.A.S. pentru o perioadă de 60 de zile.

Te-ar putea interesa si

CAMPANIE: FEMEIE, MERIŢI SĂ TRĂIEŞTI FĂRĂ TEAMĂ!

Vasile Dale

RECUNOAŞTERE: Jandarmeria Română, membru în Comisia Internațională de Salvare Alpină (CISA)

Redactie

VIAŢA BATE FILMUL: Scandal şi bătaie în sala de cinema, provocată de o femeie agresivă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.