Important

Un militar care a asigurat paza la Palatul Justiţiei, dignosticat pozitiv cu SARS-Cov2

În data de 20.10.2020, conducerea Tribunalului Maramureş a fost notificată telefonic cu privire la faptul că un militar care a asigurat paza la Palatul Justiţiei în zona de acces a personalului, în data de 15.10.2020, a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2.

În acest context, s-a dispus dezinfectarea sediului prin intermediul unei firme specializate, acţiunea urmând a fi realizată la ora 16.00.

De asemenea, au fost dispuse toate măsurile necesare în vederea continuării activităţii în condiţii de siguranţă, conducerea instanţei fiind în contact permanent cu Direcţia de Sănătate Publică Maramureş.

„Reiterăm importanţa respectării regulilor de igienă personală, a măsurilor de distanţare socială, obligativitatea purtării măştii în sediile instanţelor din raza Tribunalului Maramureş şi recomandăm participanţilor la procedurile judiciare să evite prezenţa fizică în instanţe, în măsura în care aceasta nu este absolut necesară, respectiv ca studiul dosarelor să fie efectuat prin accesarea aplicaţiei Info Dosar creată de Curtea de Apel Cluj, iar comunicarea înscrisurilor necesare soluţionării cauzelor aflate pe rol să fie efectuată prin email/fax”, anunţă reprezentanţii tribunalului.

Te-ar putea interesa si

MĂSURI / ACTUALIZARE: Băimărean reţinut pentru 24 de ore după ce a furat bunuri din două apartamente

Vasile Dale

FOTO: Septembrie în Maramureș. #VisitMaramureș

Vasile Dale

Gabriel Zetea: ”Planul PSD de combatere a pandemiei COVID-19 poate fi aplicat din prima zi de guvernare”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.