BREAKING NEWSImportantRecomandate

FOCAR LA COLEGIUL ECONOMIC: Trei elevi de la CENT infectaţi. 37 de şcoli din Maramureş sunt în scenariul roșu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș comunică confirmarea a trei elevi infectați cu SARS-CoV-2 de la Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” Baia Mare. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat și a elevilor. S-a procedat la dezinfecția unității de învățământ.

Cursurile la unitatea de învățământ sunt suspendate pentru o perioadă de 14 zile și se vor desfășura exclusiv online. Reiterăm, solicitarea către cetățeni de a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru.

Astăzi, 22 octombrie 2020, se înregistrează următoarea situație:

  • 264 unități de învățământ (școli cu personalitate juridică și structuri arondate) în Scenariul 1 (S1, verde): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară;
  • 96 de unități de învățământ (școli cu personalitate juridică și structuri arondate) în Scenariul 2 (S2, galben);
  • 37 unități de învățământ (școli cu personalitate juridică și structuri arondate) în Scenariul 3 (S3, roșu). Motivul este dat de situația epidemiologică. Aceste școli sunt: Grădinița cu Program Prelungit Nr. 27 Baia Mare, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9 Baia Mare, Școala Gimnazială „Lucian Blaga” Baia Mare, Colegiul Economic „Nicolae Titulescu” Baia Mare, Școala Gimnazială Ardusat, Școala Gimnazială „Dr. Teodor Mihali” Boiu Mare, Grădinița cu Program Normal Boiu Mare, Colegiul Economic „Pintea Viteazul” Cavnic, Școala Gimnazială Mireșu Mare, Grădinița cu Program Normal Dăneștii Chioarului, Grădinița cu Program Normal Iadăra, Grădinița cu Program Normal Lucăcești, Școala Gimnazială Lucăcești, Grădinița cu Program Normal Remeți pe Someș, Școala Primară Tulgheș, Liceul Tehnologic „Alexandru Filipașcu” Petrova, Grădinița cu Program Normal Curți, Grădinița cu Program Normal Hera, Școala Primară Deluț, Școala Primară Mocearschi, Școala Primară Susani, Școala Gimnazială Recea, Grădinița cu Program Normal Bozânta Mică, Grădinița cu Program Prelungit Lăpușel, Școala Primară Lăpușel, Grădinița cu Program Prelungit Mocira, Grădinița cu Program Prelungit Săsar, Școala Primară Săsar, Grădinița „Genesis” Săsar, Școala Gimnazială Nr. 2 Seini, Școala Gimnazială Vișeu de Jos, Grădinița cu Program Normal Vișeu de Jos, Școala Primară Drăguiasa, Școala Primară Valea Porcului, Școala Primară Vișeu de Jos, Școala Gimnazială Oarța de Sus, Școala Gimnazială Săcel.

Te-ar putea interesa si

Ședința Comitetului Executiv a Asociației Europene a Regiunilor de Frontieră (AEBR), desfășurată în Maramureș

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Familia unui bărbat accidentat mortal pe trecerea pentru pietoni revoltată că Biroul Poliției rutiere tergiversează ancheta

Redactie

INCENDIU VIOLENT: AUTOCAR PLIN CU 50 DE PELERINI A LUAT FOC IN PASUL GUTAI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.