BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO/VIDEO: Răpus de Covid, rapsodul sighetean Vasile Barani a fost condus pe ultimul drum de zeci de rude dar și sigheteni

Înmormântarea rapsodului sighetean Vasile Barani a avut loc astăzi la Sighetu Marmației. Zeci de cunoscuți dar și admiratori au ținut să își ia rămas bun de cel care de-a lungul întregii cariere din muzica populară i-a încântat cu sunetul viorii lui.

A fost o înmormântare oarecum atipică pentru că sicriul a rămas închis iar vehiculul funerar era condus de un… ”cosmonaut”.

Că reamintim că Vasile Barani, se pare că se confrunta cu probleme de sănătate, însă nu într-o formă gravă, care să îi provoace decesul. Conform informațiilor noastre acesta s-a simțit rău duminica trecută. S-a prezentat la Spitalul din Sighetu Marmației, unde a rămas internat.

Acolo i s-a făcut testul Covid, care a ieșit pozitiv. Luni dimineața urma să fie transferat la Spitalul suport Covid TBC din Baia Mare. Din păcate a decedat la primele ore ale dimineții de luni. Avea 62 de ani.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO ACCIDENT LIVE RUTIER LA RONA DE SUS: S-a izbit cu maşina de podeţul unei case. O persoană rănită

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: DROGUL ZOOBIE LOVEȘTE DIN NOU ÎN BAIA MARE – Adolescent salvat de la moarte de un trecător și echipajul Ambulanței Maramureș (galerie foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Moarte suspectă în Baia Mare – Un bărbat neidentificat descoperit decedat în stradă. Prezenta leziuni la nivelul capului – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.