EvenimentImportant

PRELUARE EMARAMURES.RO: Cetățenii, luați de fraieri și amendați de mai marii statului, în timp ce ei nu respectă absolut nimic

Depunerea jurământului pentru mandatul de președinte al Consiliului Județean Maramureș, a avut loc astăzi, 24 octombrie, în prezența premierului Ludovic Orban, a ministrului Marcel Boloș și a altor câtorva zeci de persoane.

Evenimentul a avut loc în sala „Bogdan Vodă” din cadrul Palatului Administrativ Baia Mare.

Conform hotărârii de Guvern nr. 856/14.10.2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 15 octombrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, prevede, la art. 1, pct. 12 din Anexa 3 că – ”se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații închise…”.

Acum ne întrebăm, fiind prima zi oficială de mandant a domnului Ionel Bogdan, cât de promițător este începutul? Adică organizează evenimente cu zeci de persoane și cu mare tam-tam pe vreme de pandemie, fără respectarea nici unei distanțe de bun simț în timp ce oamenii simpli sunt limitați și nu pot participa la evenimente private deoarece riscă să fie acuzați de săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii efectelor pandemiei de Covid – 19 și fac cozi și prin magazine pentru a limita efectele pandemiei.

Locuind în aceeași țară, ar trebui să avem toți aceleași legi! Prima zi, prima bătaie de joc! Felicitări, domnule Orban, ați venit până în Maramureș ca să participați la o bătaie de joc! Așteptăm ca Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș să se sesizeze și să aplice legea, aceeași lege pentru toți!

Sursa emaramures.ro

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Turda vrea ca maneliştii să primească atestate pentru a cânta

Vasile Dale

Neveste ameninţate şi bătute de soţi. Două ordine de protecție provizoriu emise ieri de polițiști

Redactie

BORSEAN LA VOLAN: TANAR BEAT CRITA URMARIT DE POLITIE PRIN CLUJ-NAPOCA. A CAZUT IN GOL 5 METRI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.