BREAKING NEWSImportantNationalRecomandate

FOTO/VIDEO: Fifty Shades of… Orban. Ludovic Orban. Jurnaliști luați peste picior de premier

Astăzi premierul Ludovic Orban a ajuns în Maramureș pentru a-l înscăuna pe noul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan. La final, jurnaliștii din Maramureș așteptau liniștiți conferința de presă. Pentru a-i adresa premierului întrebări, firește.

După ce a umblat prin județele Timiș și Arad, ajuns în Baia Mare a crezut că monologul aburitor despre mărețele proiecte ale liberalilor pentru Maramureș (autostrada Baia Mare – Satu Mare, finalizarea lucrărilor la Barajul Runcu, rețele de electricitate și gaze prin tot județul etc etc) sunt suficiente pentru jurnaliștii maramureșeni. A încheiat triumfător și a dat să plece.

Jurnaliștii maramureșeni care doreau să îi adreseze întrebări au început să vocifereze. Premierul a realizat că nu scapă așa ușor și a dat-o la întors:

”(Hihihihi). Am am mai avut trei declarații de presă astăzi (hihihihi). Credeam că s-au epuizat subiectele”.

Priviți cu atenție succesiunea de imagini foto, dar şi imaginile video, care sunt grăitoare despre STAREA DE SPIRIT A PREMIERULUI.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

Grupul de Comunicare Strategică închide site-uri de ştiri

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: REȚINUȚI ȘI DUȘI ÎN AREST – Fiul primarului din Groșii Țibleșului (maistru de vânătoare) și 2 pădurari prinși la BRACONAJ. Doi căpriori au fost omorâți (actualizare)

Vasile Dale

Secretarul de stat al Ministerului Fondurilor Europene susține proiectele Maramureșului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.