BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO EXCLUSIV: Atacul terorist din Viena văzut prin ochii unei maramureșence. Trei civili și un atacator au murit. Alte 15 persoane au fost rănite

Un incident armat a avut loc, luni seară, în centrul oraşului Viena, unde au fost mobilizaţi numeroşi agenţi ai forţelor de ordine. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional! O fotografie ne-a fost furnizată de o maramureșeancă stabilită în capitala Austriei.

UPDATE: ora 9.00

Un atac armat a avut loc în Viena luni seară, în jurul orei 22:00 ora României. Trei civili și unul dintre atacatori au murit. Alte 15 persoane au fost rănite, printre care și un polițist care se află în stare gravă.



Un agent de poliţie a fost ucis în atacul armat din centrul Vienei, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate austriece, scrie Mediafax.

De asemenea, unul dintre autorii atacului armat a fost arestat.

Sursele spun că ar fi vorba de mai mulți atacatori. Unul dintre aceștia a fost ucis imediat după ce a tras asupra unui polițist. Omul legii a fost grav rănit.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, mai multe persoane au fost omorâte în atacuri armate comise în zone din Viena, inclusiv într-un hotel. De asemenea, mai multe persoane au fost luate ostatice într-un restaurant.

Din primele informații, se pare că este vorba despre un asalt cu un pistol mitralieră asupra unei sinagogi din Viena.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO – INFO TRAFIC: Trafic în condiții de iarnă în pasul Prislop, asfalt ”la negru” pe Suceava. Mașină în șanț la Satulung pe DN1C (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO: INCENDIU VIOLENT – O casă și toate anexele ard ca o torţă la Recea (actualizare)

Redactie

TENTATIVĂ DE SUICID: Un băisprian a vrut să se arunce de pe bloc. Au intervenit poliţiştii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult