RecomandateSport

HAOS ÎN FOTBAL: 15 jucători de la Recea, confirmaţi pozitiv. Meciul de la Buzău a fost amânat. Se suspectează că testele sunt făcute de mântuială

Un al doilea meci din etapa a 11-a a Ligii 2 nu se va disputa la data stabilită inițial, din cauza problemelor cu COVID-19. După Unirea Slobozia – CSM Slatina, jocul SCM Gloria Buzău – Fotbal Comuna Recea nu va avea loc nici el sâmbătă, de la ora 11:00, așa cum fusese programat de FRF, scrie prosport.ro.

SCM Gloria Buzău – Fotbal Comuna Recea a fost amânat din cauza echipei maramureșene
Dacă Unirea Slobozia a dat dovadă de profesionalist și respect în primul rând pentru suporterii ei, anunțând încă de marți seară că are nu mai puțin de 15 infectați cu noul coronavirus și că se află în imposibilitatea de a juca meciul de sâmbătă cu CSM Slatina, a doua zi obținând reprogramarea partidei pentru 18 noiembrie, în schimb, o altă nou-promovată în Liga 2, Fotbal Comuna Recea, dă dovadă de amatorism și că nivelul la care se află acum este unul mult prea sus pentru ceea ce poate. Cel puțin la capitolul imagine are carențe mari.

Echipa din Maramureș are și ea probleme cu COVID-19, nu poate evolua sâmbătă la Buzău, însă, în ciuda acestui lucru, anunță pe pagina sa de Facebook, că partida cu SCM Gloria are loc sâmbătă, de la ora 11:00, iar fanii echipei le urează jucătorilor baftă și succes.



În realitate, meciul nu se va desfășura în această sâmbătă și va fi amânat pentru, cel mai probabil, data de 18 noiembrie, atunci când se joacă și partida de la Slobozia.

Buzoienii: ”Partida cu ACS Fotbal Comuna Recea nu se mai desfășoară”

SCM Gloria Buzău stă mai bine față de Recea la capitolul comunicare. Înaintea restanței cu Viitorul Pandurii nu a ascund că are un nou caz de COVID-19 în lot, chiar i-a dat numele jucătorului în cauză, iar acum își anunță suporterii că meciul cu Fotbal Comuna Recea a fost amânat din cauza infectărilor cu noul coronavirus de la adversari.

”Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida dintre SCM Gloria Buzău şi ACS Fotbal Comuna Recea, din etapa cu numărul 11 a Ligii a 2-a, programată să se dispute sâmbătă, 7 noiembrie 2020, cu începere de la ora 11:00, nu se mai desfășoară, având în vedere situația epidemiologică comunicată Federației Române de Fotbal de către clubul sportiv ACS Fotbal Comuna Recea.
Vom reveni cu informații noi de îndată ce ne vor fi furnizate de către Federația Română de Fotbal”, a transmis SCM Gloria Buzău prin directorul Ion Cazan.

Site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor anunță, de asemenea, că meciul de la Buzău nu se dispută


Fiindcă regulamentul spune că un meci amânat din cauza cazurilor de COVID-19 nu poate fi reprogramat mai devreme de șapte zile de la data la care trebuia să se dispute inițial, atunci partida dintre SCM Gloria Buzău și Fotbal Comuna Recea va fi stabilită să se dispute, cel mai probabil la data de 18 noiembrie.

Tot atunci a fost reprogramat și meciul dintre Unirea Slobozia și CSM Slatina, care trebuia să aibă loc în această sâmbătă, însă la 19 noiembrie, de la ora 19:30, a fost stabilit să se joace și restanța din etapa a 10-a dintre Rapid și ”U” Cluj.

Până atunci, Unirea Slobozia, ”U” Cluj și, mai nou, Recea trebuie să scape de problemele cauzate de COVID-19, fiindcă altfel riscă să piardă la ”masa verde”. În cazul în care adversara va avea atunci probleme și nu va putea evolua, echipa din cauza cărora s-a amânat prima dată jocul va pierde. Vezi cazul Aerostar – Viitorul Pandurii.

Alte două restanțe din Liga 2 sunt tot din etapa a 10-a, meciurile CSM Reșița – Concordia Chiajna și FK Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu. Acestea au fost reprogramate pentru data de 11 noiembrie, de la ora 14:00. CSM Reșița și Pandurii au avut probleme cu COVID-19.

Meciuri din Liga 2 programate în următoarea perioadă:

Etapa 11 Liga 2:
sâmbătă, 7 noiembrie 2020, ora 11:00
Metaloglobus Bucureşti – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Pandurii Târgu Jiu – Dunărea Călăraşi
Turris Oltul Turnu Măgurele – FK Csikszereda
Concordia Chiajna – Ripensia Timișoara
CS Mioveni – CSM Reșița

sâmbătă, 7 noiembrie 2020, ora 12:00
ASU Politehnica Timișoara – U Craiova 1948 SA

marți, 10 noiembrie 2020, ora 19:30
Universitatea Cluj – Farul Constanţa

Etapa 10 Liga 2:
miercuri, 11 noiembrie 2020, ora 14:00
CSM Reșița – Concordia Chiajna – restanță
FK Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu – restanță

miercuri, 19 noiembrie 2020, ora 19:30
Rapid – Universitatea Cluj – restanță

Etapa 11 Liga 2:
miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 14:00
Unirea Slobozia – CSM Slatina – restanță
SCM Gloria Buzău – Fotbal Comuna Recea – restanță

Programul meciurilor poate suporta modificări în orice moment, din cauza unor eventuale noi cazuri de COVID-19

Sursa prosport.ro

FOTO ARHIVĂ

Te-ar putea interesa si

Ultima ora: Trafic ingreunat pe DN1C la iesirea din Recea. Un tir a ajuns in sant (foto)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Șofer împușcat după o urmărire ca-n filme într-un cartier din Baia Mare. Trei vehicule pline cu țigări au fost depistate

Redactie

VIDEO: Acoperișul unei clădiri în care funcționează două cafenele și o sala de păcănele a luat foc la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult