BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – TUPEU: A intrat în magazin fără mască şi în 12 secunde a furat mai multe produse

Reprezentanții unui magazin de produse cosmetice din incinta mall-ului Vivo din Baia Mare s-au trezit păgubiți după ce o tânără s-a “autoservit” cu tot ce i-a poftit inima.

Întreaga întâmplare a avut loc în seara zilei de joi, 5 noiembrie. În imaginile surprinse de camera de supraveghere se observă cum o femeie intră în magazin, se îndreaptă direct spre un raft și ia mai multe produse pe care le bagă în buzunar. Totul a durat câteva secunde, apoi tânăra s-a făcut nevăzută. Potrivit celor scrise de reprezentanții magazinului pe rețelele de socializare, aceasta fusese în magazin în urmă cu câteva zile, când a testat exact produsele pe care și le-a însușit.

“Respectiva a fost în magazin înainte cu două zile, a testat exact aceleași produse. Aseară când a intrat a stat fix 12 secunde. Filmarea e pusă cu încetinitorul, ca să se observe clar ce a facut! Ea a intrat în magazin, a știut exact ce să ia, după care a ieșit”.

Mai șocant decât furtul este faptul că femeia NU purta nici un fel de mască pe față, asta deși pe lângă spațiile închise, în Baia Mare masca e obligatorie chiar și în spațiile deschise. Totuși, faptul că tânăra nu purta mască de protecție îi va ajuta pe oamenii legii să o identifice mai ușor.
“În acel moment era în magazin doar o singură vânzătoare, care se ocupa de alte două cliente. Nu a observat când a intrat respectiva, cu atât mai puțin că nu purta mască. Noi ne-am dat seama că nu purta mască în momentul în care am surprins-o pe camerele de luat vederi. Ce nu înțeleg este cum s-a plimbat ea așa prin mall fără mască, în condițiile în care sunt controale în permanență”, mai spun reprezentanții magazinului.

Așadar, pe lângă că va fi cercetată pentru infracțiunea de furt, tânăra riscă și o sancțiune serioasă pentru nerespectarea măsurilor de limitare și prevenire a posibilelor îmbolnăviri cu Coronavirus.

Sursa ActualMM

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Infracțiuni rutiere la Poienile de sub Munte, Borșa, Baia Sprie, Vișeu de Sus și Băsești. Accident în Poienile de Sub Munte (actualizare)

Redactie

FLAGRANT DGA: Un bărbat promitea angajări la Instituția Prefectului Maramureș în schimbul a câtorva sute de euro

Vasile Dale

ALERTĂ 112: O pacientă a aprins coșul de gunoi de la Secția Chirurgie a Spitalului Județean Baia Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.