Eveniment

Acţiuni penale împotriva a doi maramureşeni, pentru tâlhărie, respectiv furt calificat

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus la data de 07.11.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul S.R. pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. a și d Cod penal.
La data de 06.11.2020, faţă de numitul S.R. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, la data de 04.11.2020, în jurul orei 23:15, în timp ce se afla pe strada Aleea Neptun de pe raza municipiului Baia Mare, inculpatul S.R. i-a sustras persoanei vătămate L.F.I. un telefon mobil marca Samsung Galaxy E20, după care, pentru a-și asigura scăparea, i-a pulverizat acesteia, în zona feței, spray iritant lacrimogen și i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului; persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale.
La data de 07.11.2020, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 06.11.2020, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului R.A.I. pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, prevăzută de art. 228 al. 1, art. 229 al. 1 lit. b și d Cod penal.
La data de 06.11.2020, faţă de numitul R.A.I. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul R.A.I., în data de 30.10.2020, în jurul orei 06:00, prin escaladarea gardului împrejmuitor, a pătruns în curtea unui șantier de construcții din municipiul Baia Mare și, dintr-o baracă, a sustras mai multe bunuri, cauzând societății comerciale S.C. B.T. SRL un prejudiciu în cuantum de 10.000 lei.

La data de 06.11.2020, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

S-AU TREZIT JUDECATORII: PISTOLARUL DE 17 ANI DIN CLUB ISI VA PETRECE CRACIUNUL DUPA GRATII. MASCATII I-AU FACUT O VIZITA

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Bombă la Rona de Sus? Încărcătură suspectă căzută din dronă. Au intervenit geniștii de la Brigada Antitero a SRI – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ULTIMA ORA – ACOPERISUL UNUI BLOC DIN BAIA MARE A LUAT FOC (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.