BREAKING NEWSImportantRecomandate

Cosmin Butuza (PSD): ”Singurul interes al peneliștilor este să organizeze alegeri care să îi mențină la guvernare pentru a fura în continuare România”

PSD Maramureș propune, pentru noul Parlament al României, atât oameni cu experiență, foști miniștri în Guvernul PSD, cât și oameni tineri, care au mai activat în Guvern și acum sunt pregătiți să susțină și să dezbată legi importante atât pentru țară, cât și pentru maramureșeni. Locul trei pe lista PSD Maramureș pentru Camera Deputaților revine secretarului executiv al formațiunii social-democrate, Cosmin Butuza, fost secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), de numele căruia se leagă demararea investițiilor în bazele sportive din municipiul Baia Mare.

Proiectele începute de Cosmin Butuza și finanțate de Guvernul PSD au fost oprite în ultimul an de către Guvernul PNL. Tânărul de 37 de ani născut și crescut în Șomcuta Mare a intrat în politică în urmă cu 18 ani, mânat de dorința de a schimba în bine viața maramureșenilor. Social-democratul maramureșean, Cosmin Butuza se declară extrem de dezamăgit de decizia luată de Guvernul PNL de a închide școlile, fără a oferi și resursa necesară ca educația să poată fi continuată online.

”Din păcate, în ultimii ani, acest guvern penelist absolut incompetent nu a făcut nimic pentru elevii României, reușind doar să închidă școlile, dar fără să ofere o soluție inteligentă pentru școala online. Și îi întreb pe acești peneliști habarniști, dacă atunci când au luat decizia de a interzice accesul copiilor și profesorilor în școli știau că, doar în Maramureș, peste 2000 de familii nu beneficiază de curent electric? Liberalii probabil nu cunosc faptul că nu toți copiii din Maramureș au tablete sau acces la internet, instrumente fară de care educația online este imposibilă. Totodată, sunt extrem de multe situații în care, prin închiderea școlilor, părinții s-au văzut obligați să rămână acasă, alături de cei mici, ceea ce a dus fie la diminuarea salariului, fie la pierderea completă a locului de muncă, aducând, astfel, nesiguranța zilei de mâine în multe familii de români. Obligându-i pe copii să stea acasă și ținând închise bazele sportive, copiii noștri, viitorul României de mâine devin sedentari și bolnavi, pentru că lipsa activităților sportive aduce, în cele mai dese cazuri, forme de boală dintre cele mai nebănuite. Peneliștii nu sunt preocupați deloc de soarta românilor, singurul lor interes fiind, astăzi, să organizeze alegeri parlamentare care să îi mențină la guvernare pentru a putea, în continuare, să jecmănească această țară, așa cum au făcut-o și în ultimul an. Și toate acestea sunt girate de la Cotroceni, de președintele Iohannis, care a uitat că ar trebui să fie apolitic și el împreună cu guvernul său încearcă să ne convingă că toate prostiile pe care le fac sunt, de fapt, acțiuni benefice pentru noi, românii. Toate acestea m-au determinat să mă înscriu pentru un loc în cursa pentru Parlamentul României, pe listele PSD Maramureș pentru Camera Deputaților și vin în față maramureșenilor cu încrederea că, dacă îmi vor acorda votul, în 6 decembrie, voi face tot ce stă în puterile mele pentru binele și siguranța tuturor locuitorilor din frumosul nostru județ”, a declarat candidatul PSD pentru Parlamentul României, Cosmin Butuza.

Articol comandat de Partidul Social Democrat Maramureș, cod mandatar financiar 11200020

Te-ar putea interesa si

COMUNICAT SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ: Încrederea este cel mai bun prieten al sănătății tale

Redactie

Florin Cîțu, pariu „pe o bere” cu un protestatar, la Baia Mare, pe marginea numirilor politice în funcții publice făcute de PNL

Vasile Dale

Ultima oră: Două autoturisme și un camion s-au ciocnit pe strada Mărgeanului din Baia Mare (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.