BREAKING NEWSImportantRecomandate

PSD a votat în Parlament redeschiderea piețelor și târgurilor!

PSD repară prostiile guvernării PNL, votând în Parlament pentru redeschiderea în siguranță a piețelor și târgurilor. În comisia de buget, amendamentul PSD privind redeschiderea piețelor a fost votat în unanimitate.

”Inclusiv parlamentarii PNL au susținut soluția PSD, arătând cartonașul roșu guvernului penelist condus de Ludovic Orban. Peneliștii care fac regulile după bunul plac la nivel central au luat decizia aberantă a închiderii piețelor și târgurilor românești, în timp de supermarketurile rămân deschise. Faptul că nici liberalii nu îi mai susțin inepțiile ar trebui să îi ridice lui Orban semne de întrebare. Din păcate, curajul pe care l-au afișat în comisie când au votat așa cum le-a dictat inima i-a părăsit pe peneliști în plen. Pe scurt, locul de parlamentar e mai de preț decât pătrunjelul românesc!”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul social-democraților maramureșeni pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Este inadmisibil să lași fără mijloace de subzistență sute de mii de familii care trăiesc din vânzare produselor agricole în piețe și este sub orice limită a decenței să expui milioane de români gerului și intemperiilor, pentru că îi obligi să vândă sau să cumpere marfa afară, în frig. Este ilegal și discriminatoriu să închizi piețele unde se vând preponderent produse românești și să lași deschise supermarketurile controlate de corporații, care vând preponderent produse din import. ”Guvernul Dreptei Unite ne arată, încă o dată, că guvernează doar pentru interesele corporațiilor. Guvernul PNL este mai periculos decât coronavirusul și avem șansa să îi trimitem acasă, în 6 decembrie. Sau să îi trimitem să vândă ei pătrunjelul în frig, așa cum i-au obligat pe români!”, susține președintele PSD Maramureș și candidat pentru Parlamentul României, Gabriel Zetea.

În 6 decembrie, putem să redăm România românilor. Din 7 decembrie putem să avem, iar, o viață normală. Din 7 decembrie, românii pot să aibă siguranța loculului de muncă, a veniturilor, a sănătății, a reluării firești a educației pentru copii, a bunăstării. În 6 decembrie românii pot face diferența prin vot, când pot să aleagă binele și nu răul, când pot alege viața în locul crizei și al morții. Fiecare vot acordat PSD este un vot pentru siguranța unui trai mai bun!

Articol comandat de Partidul Social Democrat Maramureș, cod mandatar financiar 11200020

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

CAMPANIA ÎNCURAJĂM ȘCOALA REVINE: 200 de ghiozdane echipate vor ajunge la tot atâţia copii nevoiaşi

Redactie

NUNTĂ LA ONCEŞTI CU SUTE DE INVITAŢI: Patronul restaurantului, mirele şi invitaţii amendaţi de poliţie cu aproape 8.000 de euro

Redactie

EXCLUSIV: NE MINT ÎN FAŢĂ – Poliţia susţine că videoclipul a fost filmat în Primăria Borşa (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.