Eveniment

CONFERINŢĂ SALVAMONT: Dan Benga, managerul Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș, ales în Consiliul de Conducere și Aparatul Permanent de lucru al Salvamont România

În cadrul Conferinței Naționale Salvamont, desfășurată la începutul acestei săptămâni la Borșa, delegații celor peste 800 de salvamontiști din cadrul celor 42 de structuri de salvare montană din țară i-au ales pe cei care vor conduce destinele Salvamont România, pentru următorii patru ani.

Consiliul de Conducere și Aparatul Permanent de lucru al Salvamont România are rolul de a stabili și organiza programele de pregătire profesională ale salvatorilor montani, de a emite normele tehnice și procedurile specifice activității, de a elabora proiectele de acte normative necesare dezvoltării activității și de a asigura reprezentarea Salvamont România în fața autorităților naționale și a forurilor profesionale internaționale. Salvamont are toate condițiile de a fi mereu ”la înălțime”.
Felicitări sincere transmitem managerului Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș, Dan Benga, care a fost desemnat responsabil în relația cu Parlamentul!

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Secția pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare ocupată în proporție de 60%

Vasile Dale

GALERIE FOTO, VIDEO: O maşină s-a făcut scrum după ce a lut foc în mers la Lăpuşel

Redactie

FOTO: URMĂRIT ÎN TRAFIC – Maramureşean implicat în contrabandă cu ţigări

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.