EvenimentImportant

Cinci mașini abandonate au fost ridicate astăzi de pe domeniul public al municipiului Baia Mare

Cinci autovehicule abandonate, aflate pe domeniul public, au fost ridicate astăzi, 19 noiembrie 2020, de angajații Biroului Circulație, Direcția Poliția Locală Baia Mare.

Mașinile au fost ridicate de pe străzile Victor Babeș, I.L. Caragiale, Victoriei, Republicii colț cu George Coșbuc, dar și din parcarea Spitalului de Pneumoftiziologie precum și din parcarea din fața Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș. Autovehiculele au fost depuse în curtea Serviciului Public Ambient Urban, de pe strada Mărgeanului.

Menționăm faptul că toate mașinile au proprietari. În cazul în care aceștia doresc să le recupereze, trebuie să meargă la sediul Poliției Locale unde se va încheia un proces verbal de constatare a contravenției, conform Legii 421/2002. Amenda poate fi cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei. După efectuarea plății, proprietarii vor putea reintra în posesia autovehiculelor.

Acțiunea va continua și săptămâna viitoare, urmând ca alte 15 autovehicule să fie ridicate.

Vă reamintim faptul că, această inițiativă aparține primarului Cătălin Cherecheș, care a dispus, la începutul anului curent, ca toate mașinile abandonate, aflate pe domeniul public, să fie ridicate.

Foto: Primăria Municipiului Baia Mare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Centrul de Vaccinare din Baia Sprie devastat cu bâte de mai mulți indivizi în Ajunul Crăciunului. Bătaia a continuat la UPU a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

Proiecte de dezvoltare a județului, prezentate de preşedintele CJ Marmureş la Întâlnirea Interregională a Grupului „Carpați” din cadrul Comitetului European al Regiunilor

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: REVOLTĂ LA RUSCOVA – Au închis o grădință iar 15 copii stau acasă. ”Spun că femeile sunt leneșe și nu vor să se trezească devreme să își ducă copiii la grădiniță”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.