Important

CONTROALE: Sectorul HORECA și piețele agroalimentare, verificate de polițiștii locali

Biroul Control Comercial din cadrul Direcției Poliția Locală a desfăşurat, în această perioadă, activităţi de verificare și informare a agenţilor economici din sectorul HORECA, dar şi din alte domenii de activitate, cu privire la măsurile impuse pentru reducerea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2.

Polițiștii locali au verificat acordurile/autorizaţiile de funcţionare, respectiv existenţa vizei pentru anul în curs, dar şi contractele de concesiune, după caz. În acest sens, controalele s-au desfășurat la 57 de agenţi economici, 14 terase sezoniere şi două spălătorii auto. Totodată, au fost derulate acţiuni de prevenire în pieţele agroalimentare de pe raza municipiului Baia Mare, fiind verificați agenţii economici/producătorii agricoli individuali, care desfăşoară activităţi de comerţ în incinta pieţelor. Au fost efectuate monitorizări la saloanelor de înfrumuseţare precum şi unităţile de alimentaţie publică în special cele care deţin terase sezoniere.

Facem precizarea că și poliţiştii locali din cadrul Biroului Disciplina Construcţii, în perioada 09.11-18.11.2020, au efectuat o serie de controale. Astfel, au fost verificate 15 construcţii, iar cu această ocazie au fost întocmite cinci somaţii şi un proces verbal de contravenţie pentru intrarea în legalitate a construcţiei executate fără autorizaţie de construire şi 13 note de constatare.

Cetățenii pot semnala eventualele abateri contravenţionale, dar şi propuneri de noi locaţii pentru amplasarea camerelor de supraveghere, la adresa de email a Poliţiei Locale Baia Mare- poliţia.locală@baiamare.ro sau la numerele de telefon 0372.702702 / 0262.218961.

Sursa foto: Primaria Municipiului Baia Mare

Te-ar putea interesa si

EVENIMENT: Liberalii maramureșeni au marcat Ziua Mondială a Alimentației

Redactie

BAIA MARE: Poliţiştii au identificat şi reţinut un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării

Vasile Dale

Moș Nicolae trece pe la coconii din Călinești!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.