BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BĂTAIE DE JOC: Elevii și profesorii din Poienile de Sub Munte au ”chiulit” de la școala ONLINE. SDEE Transilvania i-a lăsat FĂRĂ CURENT


Electrica Distribuție își bate joc pur și simplu de locuitorii comunei Poienile de Sub Munte! Părinții a zeci de elevi din zonă sunt pur și simplu revoltați de faptul că odraslele lor s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a se pregăti de școală. Online firește! Doar că la ora 8.00 au rămas fără energie electrică.

E drept, societatea anunța pe pagina de internet că efectuează lucrări neprogramate. Doar că oamenii nu stau să caute pe internet că societatea face lucrări în zonă.

Administrația publică locală a recunoscut faptul că două zile la rând elevii din Poienile de Sub Munte au fost în vacanță ”forțată” din cauza lipsei energiei electrice.

”Prin prezenta vă sesizăm faptul că întreruperile neprogramate de furnizarre a energiei electrice, unele chiar în aceleași intervale orare și zile consecutive, cum sunt cazurile din 18-19 noiembrie 2020 (cazul din data de 19.11.2020 a depășit intervalul orar afișat cu peste două ore), perturbă activitatea agenților economici și a instituțiilor publice. Însă cea mai mare problemă este faptul că fac imposibilă derularea activităților cadrelor didactice și a elevilor, care în contextul pandemiei efectuează cursuri online. Întreruperea energiei electrice duce și la nefuncționarea rețelelor de telefonie mobilă, rețele pe care o parte din elevi se bazează pentru efectuarea orelor.

Vă solicităm ca toate întreruperile care afectează UAT Poienile de Sub Munte să fie programate cu cel puțin 10 zile înainte și anunțate pe adresa de email a primăriei, exceptând cazurile de forță majoră, astfel încât elevii împreună cu cadrele didactice să poată să-și programeze cursurile în așa fel încât să nu existe situații în care s-au pierdut ore sau nu se pot prezenta la anumite teste sau examene, toate acestea fiind efectuate EXCLUSIV ONLINE!”

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

CONTINUĂ SERIA ACCIDENTELOR ÎN JUDEŢ / ACTUALIZARE: Stâlp dărâmat în Firiza, scuterist lovit pe strada Minerilor (FOTO)

Redactie

CAMPANIE DE INFORMARE ŞI PREVENIRE: „10 pentru siguranță” în PTF Sighetu Marmației

Vasile Dale

BORŞA: Depistat de poliţişti în timp ce conducea fără permis pe drumurile publice

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.