BREAKING NEWSImportantRecomandate

PNL – cel mai ambițios și realist Program de Guvernare pentru 2020-2024

Partidul Național Liberal a lansat Programul de Guvernare pentru perioada 2020-2024. Un program bine structurat cu proiecte fundamentale pentru dezvoltarea României și pentru bunăstarea cetățenilor, care își doresc condiții de trai la nivel european la ei acasă.

Candidații liberali maramureșeni pentru alegerile parlamentare din șase decembrie au intrat pe platforma online pentru a participa la evenimentul de lansare a Programului care a avut loc ieri seară.

Proiecte pentru România



Principalele obiective ale PNL regăsite în Programul de Guvernare sunt: creșterea salariului mediu net până la 1.000 euro, majorarea pensiilor cu 46% față de 2019, dublarea alocațiilor, realizarea a 1.000 de kilometri de autostradă și drumuri expres, precum și revizuirea Constituției și aplicarea unor reforme necesare în sistemul judiciar al României.

Liberalii își propun pentru următorii patru ani ca România să aibă cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, iar în ceea ce privește sistemul electoral: revenirea la sistemul de alegere a primarilor în două tururi și extinderea votului prin corespondență în țară sunt printre obiectivele principale.

Guvernul PNL va sprijini în continuare românii afectați de criza provocată de epidemia de coronavirus prin adoptarea măsurii de prelungire a amânării ratelor bancare până la 1 iulie 2021.

”Avem un Program de Guvernare foarte amplu, bine structurat, cu măsuri și proiecte benefice pentru dezvoltarea Maramureșului. Avem multă muncă de făcut, însă alături de colegii mei liberali din Parlamentul României vom susține toate proiectele benefice pentru dezvoltare și bunăstare în Maramureș și în România.”, a declarat Călin Bota, candidat PNL pentru Camera Deputaților.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, candidat PNL pentru Senat este de părere că: ”Programul de Guvernare propus de Partidul Național Liberal este cel mai realist, cu proiectele de care maramureșenii și întreaga țară au nevoie. Voi susține fiecare proiect din Programul de Guvernare și din Planul lui Bogdan în Parlamentul României și am siguranța că peste patru ani vom avea o Românie cu adevărat europeană și un Maramureș din care cetățenii nu vor mai dori să plece.”

Împreună, Guvern liberal – administrație liberală – Parlament majoritar liberal, luptă pentru dezvoltare și bunăstare.

PNL Maramures, Cod AEP- 11200025

Te-ar putea interesa si

Noi demersuri de promovare și perspective de colaborare în urma participării județului Maramureș la cea de-a 44-a ediție a BIT MILANO

Redactie

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE: Urmărit internațional depistat de polițiștii băimăreni

Redactie

TRAGEDIE IN PUSCARIE: UN TANAR DIN BAIA MARE A MURIT SUBIT. FAMILIA ISI PUNE INTREBARI (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult