Maramuresul IstoricRecomandate

VIDEO/ FOTO: Și-a pierdut piatra concasată pe șosea. Viceprimarul din Vișeu de Sus a dat la lopată


Incident în această după-amiază pe drumul național 18, în cartierul Rădeasa din Vișeu de Sus.

Șoferul unei basculante care transporta piatră concasată nu a asigurat marfa așa cum trebuie iar una din laterale s-ar fi deschis în mers iar o mare cantitate a căzut pe partea carosabilă.
Conform informațiilor noastre cel de la volan nu a oprit ci și-a văzut mai departe de drum. Acum polițiștii îl caută pentru a-l trage la răspundere.

Ceilalți participanți la trafic au alertat poliția iar aceștia au cerut sprijinul Primăriei din Vișeu de Sus pentru a degaja piatra de pe șosea.

La fața locului s-a intervenit cu un utilaj iar viceprimarul Marius Grad, alături de alți localnici, a pus mâna pe lopată pentru a degaja.

Fotografiile și imaginile video au fost surprinse de participanți la trafic pe DN18.

Comenteaza cu Facebook

Te-ar putea interesa si

FOC ÎN MARAMUREŞ: Incendii de vegetaţie la Moisei, Bocicoel, Dragomirești, Rona de Jos, Vișeu de Sus, Vișeu de Jos, Groși, Bozânta Mică și Borșa (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: INTERVENȚIE EXTREM DE DIFICILĂ – Țiganii au aruncat cu cărămizi și bucăți din mobilier în soldați, jandarmi și polițiști. Cinci au fost încătușați, unul era dat în urmărire națională (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Bărbatul din Cerneşti dispărut la început de august a fost găsit spânzurat de 40 de vânători – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.