BREAKING NEWSImportantRecomandate

Sorin Vlașin: ”PSD promite creșterea nivelului de trai pentru toți românii”

Fondul Național de Dezvoltare Locală (FNDL) va însemna o alocare de 3 miliarde de lei -alocări sau împrumuturi din fonduri U.E prin Planul de redresare şi rezilienţă- direcţionaţi pe următoarele componente: reţele de alimentare apă/canalizare, reabilitare drumuri, străzi, poduri, pasaje, construcţie/ modernizare baze sportive, construcţie/modernizare centre, cămine culturale.

Totodată, vor fi alocate sume pentru conformarea la ţintele obligatorii de salubrizare, pentru construcţia/modernizarea de şcoli, grădiniţe şi creşe dar și pentru investiţii în edificarea de centre medicale, dispensare, ambulanţe, susține candidatul PSD Maramureș pentru Senatul României, Sorin Vlașin, președinte al PSD Sighetu Marmației.

Tot din FNDL se vor aloca bani pentru construcţia de locuinţe sociale pentru tineri, precum şi locuinţe de serviciu, investiţii în reabilitarea lăcaşelor de cult, investiţii în energie electrică, iluminat public şi energie termică. Toate investiţiile girate de stat vor avea ca şi condiţie obligatorie menţinerea locurilor de munca cel puţin 1 an de la primirea ajutorului.



”Partidul Social-Democrat îşi propune creşterea nivelului de trai într-un parteneriat pro-activ cu cetăţenii, susţinând toate acele mici afaceri româneşti care, cumulate, dau plus valoare vieţii economice dar şi sociale, a comunităţilor locale. Toate acestea converg spre acele mari proiecte de investiţii care, în opinia noastră, nu se pot realiza fără girul şi sprijinul statului. Bunăstarea, creşterea nivelului de trai trebuie să atingă toate nivelele societăţii româneşti, întrucât toţi avem acelaşi scop: edificarea unei Românii mai bune, cu motoare economice mai eficiente, ancorată la un nivel superior în realităţile europene de azi şi de mâine”, arată Sorin Vlașin, candidatul PSD Maramureș pentru Senatul României.

Articol comandat de Partidul Social Democrat Maramureș, cod mandatar financiar 11200020

Te-ar putea interesa si

ISU MARAMUREȘ: A fost inaugurat punctul de lucru SMURD Șomcuta Mare (FOTO)

Vasile Dale

Preluare ACTUALMM.RO – Cum a reușit criminalul din Baia Mare să provoace un incendiu în sediul Poliției

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Biserica de lemn ”Înălțarea Domnului” din Complex Borşa arde ca o torţă (actualizare 2)

Redactie

1 mesaj

mo noiembrie 26, 2020 at 1:57 pm

Mergi pe la psiholog mai intai…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult