BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO VIDEO EXCLUSIV – ACUZAȚII GRAVE LA VIȘEU DE SUS: De Ziua Națională a României s-au furat din lemnele Primăriei. Au fost găsite pe terenul city-managerului orașului


Pe pagina de facebook consilierul județean Pro România Nicolae Adrian Filip a postat o informație bombă. Noi am cerut detalii de la Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Maramureș despre acest subiect. Îl vom publica de îndată ce îl vom primi. În cele ce urmează redăm informațile postate în spațiul public:

De Ziua Națională a României, conducerea orașului, prin reprezentantul (City Manager) – Ciolpan Grigore (fostul vice-primar al orașului Vișeu de Sus) își însușea în timp ce instituțiile orașului depuneau coroane și serbau Ziua Națională a tuturor românilor, lemnele care aveau destinația UAT VIȘEU DE SUS (Primăria Vișeu de Sus) reprezentând ajutoare aprobate de Consiliul Local, material lemnos oferit familiilor ce locuiesc în blocurile sociale.

Punctul de destinație, adică descărcarea lemnelor ajungând să fie în proprietățile fostului vice-primar, actual City Manager – CIOLPAN GRIGORE, membru PNL”.


La scurt timp de la publicarea informațiilor site-urile noastre au primit și imagini foto și video pe care vi le prezentăm în exclusivitate. Lemnele au fost găsite de polițiștii din Vișeu de Sus tocmai pe terenul care ar aparține city-managerului orașului, liberalul Grigore Ciolpan.

Acestea au fost confiscate și date în custodia Ocolului Silvic Vișeu de Sus.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Trei raniti intr-un impact violent pe DN18 B la pod la Dumbravita (FOTO)

Vasile Dale

O zi de vacanță în compania oamenilor legii

Vasile Dale

FOTO: Bărbat căzut în gol la Mina Cavnic. Au intervenit salvamontiştii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult