Pe pagina de facebook consilierul județean Pro România Nicolae Adrian Filip a postat o informație bombă. Noi am cerut detalii de la Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Maramureș despre acest subiect. Îl vom publica de îndată ce îl vom primi. În cele ce urmează redăm informațile postate în spațiul public:

De Ziua Națională a României, conducerea orașului, prin reprezentantul (City Manager) – Ciolpan Grigore (fostul vice-primar al orașului Vișeu de Sus) își însușea în timp ce instituțiile orașului depuneau coroane și serbau Ziua Națională a tuturor românilor, lemnele care aveau destinația UAT VIȘEU DE SUS (Primăria Vișeu de Sus) reprezentând ajutoare aprobate de Consiliul Local, material lemnos oferit familiilor ce locuiesc în blocurile sociale.

Punctul de destinație, adică descărcarea lemnelor ajungând să fie în proprietățile fostului vice-primar, actual City Manager – CIOLPAN GRIGORE, membru PNL”.

La scurt timp de la publicarea informațiilor site-urile noastre au primit și imagini foto și video pe care vi le prezentăm în exclusivitate. Lemnele au fost găsite de polițiștii din Vișeu de Sus tocmai pe terenul care ar aparține city-managerului orașului, liberalul Grigore Ciolpan.

Acestea au fost confiscate și date în custodia Ocolului Silvic Vișeu de Sus.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.