Important

BAIA MARE: Trei centre comerciale și șase supermarketuri, verificate de polițiștii locali

Angajații Biroului Control Comercial din cadrul Direcției Poliția locală, în perioada 24.11-01.12.2020, au desfășurat o serie de acțiuni pe raza municipiului Baia Mare. Acestea au vizat trei centre comerciale, șase supermarketuri, piețele agroalimentare, dar și diverși agenți economici.

Astfel, polițiștii locali au efectuat șase activităţi de prevenire în pieţele agroalimentare. În ceea ce privește Piaţa Izvoarele şi Piaţa Albina, aici, au fost desfăşurate operațiuni de monitorizare, verificare şi control, la agenţii economici şi producătorii agricoli individuali, cu privire la modul în care sunt respectate măsurile dispuse de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş în ceea ce privește prevenirea răspândirii infecţiei SARS-CoV-2.

Totodată, au fost derulate activităţi de monitorizare, verificare, prevenire şi control în trei centre comerciale și șase supermarketuri. Cu această ocazie, au fost verificaţi și operatorii economici, care desfăşoară activităţi de comerţ cu produse alimentare si nealimentare precum şi activităţi de alimentaţie publică.

În intervalul menționat, polițiștii localii au monitorizat saloanele de întreţinere corporală pentru a vedea dacă reprezentanţii acestora respectă măsurile dispuse pe perioada carantinării municipiului Baia Mare.

De asemenea au fost verificați 67 de agenţi economici, producători individuali, dar și o spălătorie auto. În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii locali au aplicat 17 avertismente verbale și patru sancțiuni contravenționale cu avertisment.

Te-ar putea interesa si

”Colindăm la Bastionul Măcelarilor” – evenimentul care aduce spiritul sărbătorilor în inimile oamenilor

Vasile Dale

INTERVIU: Un maramureșean, cooptat într-un proiect de cercetare pentru obținerea unui produs care să asigure apa potabilă în comunitățile rurale

Vasile Dale

STAGIU: 33 de studenţi ai Academiei de Poliţie au început practica la I.P.J. Maramureş

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.