Astăzi, 02 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş într-un cadru restrâns, s-au desfăşurat festivităţile de avansare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim, cu prilejul Zilei Naţionale a României, respectiv trecerea în rezervă a unor camarazi.

Au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim, pentru doisprezece subofițeri, care îndeplinesc condiţiile legale şi care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite obținute în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.


Potrivit prevederilor legale în vigoare avansarea în gradul următor a jandarmilor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad, se poate face cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române.
Momente încărcate de emoție au fost și pentru patru dintre colegii noștri care astăzi, după o îndelungată carieră militară au ales să treacă în rezervă, azi au primit un ultim „ordin”: Multă sănătate, pensie cât mai lungă, liniște și fericire alături de cei dragi!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.