Important

FESTIVITĂŢI: Avansare în grad și trecere în rezervă la Jandarmeria Maramureş

Astăzi, 02 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş într-un cadru restrâns, s-au desfăşurat festivităţile de avansare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim, cu prilejul Zilei Naţionale a României, respectiv trecerea în rezervă a unor camarazi.

Au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim, pentru doisprezece subofițeri, care îndeplinesc condiţiile legale şi care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite obținute în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.


Potrivit prevederilor legale în vigoare avansarea în gradul următor a jandarmilor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad, se poate face cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române.
Momente încărcate de emoție au fost și pentru patru dintre colegii noștri care astăzi, după o îndelungată carieră militară au ales să treacă în rezervă, azi au primit un ultim „ordin”: Multă sănătate, pensie cât mai lungă, liniște și fericire alături de cei dragi!

Te-ar putea interesa si

Studenții liberali susțin realizarea și dezvoltarea competițiilor eSports în România

Vasile Dale

NOU ÎN BAIA MARE!!! Night Club Venus, strada Odobescu nr. 2 (Complex Albina)

Vasile Dale

INTERVENȚIE: Un pui de barză a fost salvat de pe un stâlp ce a luat foc la Sălsig (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.