Eveniment

FOTO: Jandarmii maramureşeni donează sânge şi salvează vieți

Având în vedere condițiile actuale și nevoia de sânge tot mai mare, în perioada 26 noiembrie – 04 decembrie a.c., jandarmii maramureșeni au ales să salveze vieți prin desfășurarea activității de donare sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare.
În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorarea semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.
Jandarmii donează regulat sânge, iar mulți dintre colegii noștri răspund afirmativ inițiativelor de ajutorare a oamenilor aflați în nevoie. Pe lângă aceștia, sunt jandarmi care periodic donează, având în spate chiar și zeci de ani de când fac acest lucru.


Ei spun că vor continua astfel de activități în sprijinul celor cu diferite probleme de sănătate pentru a le oferi o șansă la viață. Donarea de sânge nu trebuie să se oprească odată cu pandemia, cu noul coronavirus. „Haideți să continuăm această acțiune, donează sânge, acordă o șansă la viață! Numai împreună putem salva!”.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT – Pieton lovit de maşină lângă Poşta Română Baia Mare (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

FOTO – NU RENUNȚĂ LA PROTEST: Polițiștii au oprit astăzi pentru o oră activitatea. Sindicaliștii îndeamnă să nu se aplice amenzi, ci doar avertismente

Vasile Dale

VIDEO: Drumuri distruse, gospodări afectate, curți și beciuri inundate. Află raportul OFICIAL al dezastrului din Borșa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult