Important

PRIMĂRIA BAIA MARE: Lucrări de toaletare a arborilor pe mai multe străzi

Angajații Serviciului Public Ambient Urban (SPAU), din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, în perioada 04-11.12.2020, vor da curs celor 14 solicitări primite din partea cetățenilor.

Astfel, se vor efectuata lucrări de toaletare pe străzile Petru Rareș, Pășunii, Grănicerilor, dar și pe Bulevardul Republicii și Decebal, la adresele și zonele indicate de băimăreni. Aceleași lucrări vor fi făcute și în Cartierul Moldovei, după caz. De asemenea se va defrișa vegetația crescută și arborii uscați de pe Valea Roșie, Dealul Florilor, strada Mihai Eminescu, Bulevardul Republicii și Traian, tot la solicitarea locatarilor.

În intervalul menționat, se va face o acțiune, de scoatere a cioatelor, pe Bulevardul Unirii, zona Mamut, pe Bulevardul Independenței precum și în alte locații unde s-au făcut defrișări.

Angajații de la SPAU vor avea activități și de întreținere curentă a spațiilor verzi după cum urmează: zona Moldovei-de finalizat, zona Oituz, Colonia Pictorilor, Piața Cetății, Piața Libertății, strada Gheorghe Șincai, Bulevardul Unirii, București, Traian, Republicii, dar și la locurile de joacă.

Aducerea la cotă și gazonare se va face pe: strada Victoriei, Aviatorilor, Motorului, continuarea străzii Rachetei, pe strada Salcâmului, Odobescu, Macului, Aleea Filaturii-parcare, Mărășești, Brâncoveanu, I. M. Klein, Aleea Aurora, zona magazinului Maramureș, Policlinica Sfânta Maria (colț Bd. Republicii cu Bd. București).

Facem precizarea că astăzi, în jurul orei 11.30, s-a intervenit pe strada I. L. Caragiale din Baia Mare pentru toaletarea unui molid la solicitarea unor locatari.

Sursa foto: Primăria Municipiului Baia Mare

Te-ar putea interesa si

Consiliul Județean Maramureș: Îndemn la donare de sânge

Redactie

E OFICIAL: SEFUL POLITIEI LOCALE, GHITA PERIAN OCUPA FUNCTIA ILEGAL. NU RESPECTA LEGEA! (DOCUMENT EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lucrări de punere în siguranță a traficului rutier pe DN18, în Pasul Hera – foto

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.