BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

AMENZI / ACTUALIZARE: Două site-uri de știri online din Maramureș au fost amendate cu câte 4.500 lei fiecare de poliție

La nivelul județului Maramureș, toate secțiile de votare au fost deschise fără incidente.

” În cursul zilei de ieri, 05 decembrie, au fost înregistrate două incidente electorale privind continuarea campaniei electorale în mediul on-line. În ambele cazuri polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii Nr. 208/2015.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte legislația electorală și regulile de conviețuire socială și de asemenea să sesizeze orice încălcare a legislației la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne.” transmite IPJ Maramureș.

72 acte identitate eliberate

Serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor din judetul nostru au eliberat ieri, 5 decembrie a.c., 72 acte de identitate. Dintre acestea 67 au fost carti de identitate și 5 carti de identitate provizorii.

6 arestați preventiv au votat

La nivelul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, șase persoane private de libertate, care au dreptul de a vota, și-au exprimat opțiunea pentru exercitarea acestui drept. Urna mobilă a fost prezentă la sediul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă și toate persoanele și-au exercitat acest drept, fără incidente. De asemenea, la nivelul județului nostru trei persoane se află în stare de arest la domiciliu. Două dintre acestea au dreptul de a vota, însă niciuna nu și-a exprimat opțiunea pentru exercitarea acestui drept.

ACTUALIZARE PRELUARE EMARAMUREŞ

IPJ Maramureș face poliție politică la comanda PNL

După ce în campania de la locale, PNL Maramureș a reclamat ziarul electronic eMaramures.ro la Biroul Electoral de Circumscripție și Biroul Electoral Județean pentru bannerele formațiunilor politice, slugile din Poliție nu au așteptat rezultatul contestației și au trecut la aplicarea amenzilor.

Bineînțeles că s-a dovedit a fi un abuz flagrant din partea PNL și Biroul Electoral Județean a anulat aberațiile înșirate în sesizarea liberală.

Poliția, instrument la dispoziția PNL Maramureș, a comis un abuz grosolan, astfel că s-a ajuns în instanță. Anumiți polițiști, se cred mai presus de lege și interpretează cum și ce vor ei sau cum li se cere de către cei care îi sprijină pe funcțiile călduțe și bine remunerate.

După mai bine de o lună, aceeași slugă a PNL, IPJ Maramureș, ne sună și ne amenință cu amenzi pe același subiect pe care BEJ a dat deja o soluție, adică să ștergem toate materialele postate pe Facebook.

Doar eMM a fost sunat, restul publicațiilor on-line din județ nu, deși toate au afișate încă bannere electorale pe paginile electronice.

Atașat aveți hotărârea BEJ care pentru niște polițiști obedienți politic nu contează.

Îi anunțăm că am făcut plângere penală pentru abuz în serviciu și nu vom accepta niciodată să fim amenințați!

Legea, una și aceeași pentru toată umea, trebuie respectată fără să se țină cont de culoarea plitică. Dacă problema Poliției Maramureș, este ceea ce postează eMM pe Facebook, atunci este grav. Mai bine s-ar ocupa de siguranța cetățenilor în cartiere, să stopeze cerșetoria, pe scurt, mai bine să-și facă treaba acolo unde este cu adevărat nevoie de ea. Capacitatea de management a unui comandant se reflectă în felul în care gestionează chestiunile interne în primul rând, iar evadările din arestul IPJ Maramureș nu fac decât să evidențieze incompetență.

Pe paginile de Facebook, chiar și președintele liberal Klaus Iohannis are postat un îndemn politic. Oare IPJ Maramureș îl va amenda și pe el?

Noi credem că în Poliția Maramureș sunt și oameni care nu stau drepți în fața politicienilor. Știm că mulți polițiști sunt numiți politic, dar obediența ar trebui să dispară din sistem dacă ne dorim o țară ca afară.

Întrebăm IPJ MM câte amenzi a dat după evenimentul de la 1 Decembrie, la statuia din parc, unde au fost depuse coroane și unde nu s-a ținut cont de distanțarea impusă de lege.

IPJ Maramureș să publice amenzile date, altfel vom face plângere la adresa comandantului. Se vede pe imaginile publicate pe rețelele de socializare câte persoane au fost prezente.

Totul este permis pentru cei aflați la putere, dar pentru noi, băimărenii de rând nu!

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat „Nimeni nu limitează și nu va limita plățile românilor!”

Vasile Dale

PENTRU CONDUCEREA UNUI AUTOVEHICUL FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE: Un bărbat din Săbişa s-a ales cu dosar penal

Vasile Dale

INFORMARE METEO: Cod galben de vreme rea pentru Maramureş în următoarele ore

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.