RecomandateTara Lapusului

FOTO: O casă din Târgu Lăpuș a luat foc în timp ce pompierii erau la un alt incendiu

Un incendiu violent a izbucnit la o casă din Târgu Lăpuș situată în zona ”Dileu” din oraș. Conform martorilor care n-au și trimis fotografii, flăcările se manifestau cu violență. Pompierii au intervenit destul de târziu, aceștia fiind la un alt incendiu izbucnit într-un sat de lângă Tg Lăpuș.

Conform informațiilor transmise de ISU Maramureș, în ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii.

Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars 2 containere din plastic și aproximativ 1000 kg de deșeuri plastice.

Tot pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Cavnic, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au ars circa 40 de metri pătrați din anexa din lemn, 20 de baloți de fân și circa 1000 kg de porumb. Pentru lichidarea incendiului au participat și pompierii voluntari din Cavnic.

Garda de Intervenție Borșa a lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 70 de metri pătrați de vegetație.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – 7 angajați confirmați pozitiv Covid19 la o firmă din Baia Mare. Schimbul 2 scos afară în ger pentru dezinfecție

Vasile Dale

CIVISM LA TÂRGU LĂPUŞ: Cinci instituţii implicate în campania „Sunt un om responsabil”

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: În Maramureș, polițiștii sunt și femei de serviciu. La munte, polițiștii intervin cu mașinile de teren ale localnicilor.

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult