RecomandateTara Lapusului

FOTO: O casă din Târgu Lăpuș a luat foc în timp ce pompierii erau la un alt incendiu

Un incendiu violent a izbucnit la o casă din Târgu Lăpuș situată în zona ”Dileu” din oraș. Conform martorilor care n-au și trimis fotografii, flăcările se manifestau cu violență. Pompierii au intervenit destul de târziu, aceștia fiind la un alt incendiu izbucnit într-un sat de lângă Tg Lăpuș.

Conform informațiilor transmise de ISU Maramureș, în ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii.

Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars 2 containere din plastic și aproximativ 1000 kg de deșeuri plastice.

Tot pompierii băimăreni au intervenit în localitatea Cavnic, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. În urma incendiului au ars circa 40 de metri pătrați din anexa din lemn, 20 de baloți de fân și circa 1000 kg de porumb. Pentru lichidarea incendiului au participat și pompierii voluntari din Cavnic.

Garda de Intervenție Borșa a lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 70 de metri pătrați de vegetație.

Te-ar putea interesa si

FOTO – Impact violent între două mașini la Sarasău. Un șofer de 19 ani rănit. Accidente și la Suciu de Sus și Sighetu Marmației

Vasile Dale

FOTO: Îşi spală imaginea sau ”scenarită” de film prost la ADI Deşeuri – “mită” pentru gunoieri

Redactie

Cum poți să-ți dai seama dacă ești bun la poker sau doar norocos

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.