Eveniment

FOTO: Mai multe maşini abandonate au fost ridicate de poliţiştii locali de pe străzile din Baia Mare

Polițiștii din cadrul Biroului Circulație ridică mai multe mașini care au fost abandonate pe strada Moldovei nr. 11, George Enescu nr. 4 și 8, Dragos Vodă nr. 4 și Aleea Dobrogei nr. 5. La final, cele cinci mașini vor fi depuse la Serviciul Public Ambient Urban de pe strada Mărgeanului.

„Facem precizarea că, în cazul în care mașinile nu sunt revendicate în maximum 30 de zile, acestea intră în proprietatea municipiului Baia Mare și vor fi casate. Dacă proprietarii doresc să le recupereze, trebuie să meargă la sediul Poliției Locale unde se va încheia un proces verbal de constatare a contravenției, conform Legii 421/2002. Amenda poate fi cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei. După efectuarea plății, proprietarii vor putea reintra în posesia autovehiculelor”, spun reprezentanţii Primăriei.

Sursa foto: Primăria Municipiului Baia Mare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: Proprietarii de sclavi din Bozânta Mică au fost arestați preventiv. Vezi cine sunt ei (ACTUALIZARE)

Redactie

Spărgătorii bisericii de lemn din Baia Sprie au fost trimiși 30 de zile după gratii. Au numai 16 și 17 ani

Vasile Dale

EXCLUSIV – ACUZAȚII GRAVE LA SIGHETU MARMAȚIEI: O adolescentă susține că antrenorul de kickboxing i-ar fi făcut avansuri sexuale. Poliția confirmă că există un dosar de cercetare penală

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.