Eveniment

STRADA GĂRII: Băimărean surprins de camerele de supraveghere în timp ce descărca saci cu moloz la container (FOTO)

Camerele de supraveghere amplasate pe strada Gării au surprins miercuri, 9 decembrie, în jurul orei 17.00, un băimărean, în vârstă de 54 de ani, în timp ce descărca dintr-o utilitară 12 saci cu moloz, la containerul care nu este destinat pentru astfel de deșeuri.

Un echipaj de la Biroul Ordine Publică, care se afla în zonă, a trecut imediat la identificarea bărbatului. Polițiștii au trimis o invitație, la adresa de domiciliu a acestuia, pentru a se prezenta la sediul Poliției Locale. Băimăreanul va fi sancționat contravențional și riscă o amendă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei.

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Protecţia Mediului reamintesc pesoanelor fizice și juridice, care depozitează deşeuri menajere şi nu numai în alte locuri decât cele special amenajate, că pot fi identificate cu uşurinţă datorită camerelor de supraveghere. Cei care nu respectă regulile vor fi sancţionați contravenţional cu amenzi cuprinse între 500 de lei și 1.000 de lei-persoanele fizice respectiv, de la 1.000 la 2.500 de lei-persoanele juridice.

Sursa foto: Primăria Municipiului Baia Mare

Te-ar putea interesa si

Doi lupi în căutare de hrană pe Dealul Pietriș, lângă DN18B (video)

Redactie

VIDEO: Căruţaş spulberat de o camionetă la Teceu (actualizare)

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: REPRIZA A DOUA – Leordina, Vișeu de Sus și Borșa lovite de viituri puternice formate în urma ploilor abundente. DN18 acoperit de ape

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.