BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACTUALIZARE – EXCLUSIV FOTO/VIDEO: MESERIAȘ ȘI ÎN TIMPUL LIBER – Urmărit general pentru furt și tâlhărie prins de un polițist în șlapi pe o stradă din Baia Mare

Caz incredibil în Baia Mare. Un polițist aflat în timpul liber l-a mirosit pe un urmărit general care se odihnea ”la vedere” pe o bancă de pe bulevardul Decebal din Baia Mare.

Polițistul l-a ”mirosit” instant pe individ imediat după l-a zărit. Deși era în șlapi a intervenit imediat și l-a ”păzit” până când un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare alertat prin 112 a sosit în zona Meda.

Conform informațiilor noastre individul prins de polițistul în șlapi fusese condamnat la ani grei de pușcări pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt. Acesta era dat în urmărire generală de aproape două săptămâni.

Pe această cale trebuie să îl felicităm pe polițistul care l-a ”mirosit”, care deși aflat în timpul liber nu a ezitat să intervină. Prin intervenția lui în afara programului de lucru nu a făcut decât să ofere cetățenilor un plus de siguranță. Sincere felicitări!

ACTUALIZARE

În ziua de 18 decembrie, ora 15.30, în baza informațiilor primite de la agentul de poliție P.G. din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare, aflat în timpul liber, a fost depistat pe bulevardul Decebal din municipiu, un bărbat care era dat în urmărire.

Pe numele bărbatului de 53 de ani din Baia Mare, era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii din data de 30 octombrie 2020, fiind condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni.

Acesta a fost depus în penitenciarul Baia Mare.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș îl felicită pe această cale și îi adresează mulțumiri polițistului pentru felul în care a acționat și pentru faptul că a acordat sprijin pentru identificarea bărbatului urmărit, chiar dacă se afla în timpul său liber.

Te-ar putea interesa si

Gabriel Zetea (PSD): ”Guvernul Orban măsluiește raportările COVID pentru a justifica organizarea alegerilor”

Vasile Dale

PERCHEZIȚII: Șapte persoane reținute în urma unui descinderi la sediile ocoalelor silvice din Maramureș. Prejudiciul este de 2 milioane lei

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent între două mașini pe DN18 la intrare în Baia Sprie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.