BREAKING NEWSNationalRecomandate

VIDEO: Nervi întinşi la maxim la Petea. Se stă la coadă cu orele

Bătaie de joc din partea poliţiştilor de frontieră şi a vameşilor români – este părerea celor care s-au aflat în această după-amiază la PTF Petea. Un maramureşean ne-a trimis imagini video cu coada imensă formată atât la intrarea în ţară. Deşi pe site se arăta arătau 40 minute, maramureşeanul nostru spune că aşteaptă de doua ore! Şoferii au răbufnit şi au început să claxoneze.
Într-un final după câteva ore situatia s-a remediat. Se lucreaza pe 5 sensuri la intrarea in România, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei a precizat că de fapt claxoanele s-au adresat unui sofer care a patruns in punct depasind coloanele de masini aflate in asteptare si s-a bagat in fata lor!

Te-ar putea interesa si

Lukas, elev al Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit, după ce a căzut de la etajul patru. Avea 15 ani și era din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Percheziții în stradă pe bulevardul Unirii din Baia Mare. Vizat a fost livratorul cu mesajul ”Am droguri” lipit de mașină (actualizare)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER PE DN 18B / ACTUALIZARE: Un autoturism s-a izbit de un podeţ în zona fostului Popas Regal. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.