BREAKING NEWSEvenimentImportantRecomandate

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – FRICĂ DE LOCKDOWN? Băimărenii au luat cu asalt magazinele de… bricolaj. Cozi ca în comunism la carne, lapte și pâine

Vine sfârșitul lumii sau pur și simplu maramureșenii sunt speriați de faptul că ar putea urma un așa-zis ”lockdown”? Greu de răspuns ce e în mintea oamenilor. Dacă ar fi să facem o paralelă între 1989 și 2020 lucrurile ar sta cam așa: pe vremea lui Ceaușescu băimărenii stăteau la coadă la carne, lapte sau pâine, acum însă ei stau la coadă la magazinele de… bricolaj.

Imagini incredibile ne-au fost trimise de cititorii noștri astăzi de la un astfel de magazin din Baia Mare. Datorită restricțiilor impuse de ”așa-zisele autorități” (a se citi instituții, că nu suntem în dictatură să existe regim autoritar, n.r.) s-au format ”coloane oficiale” la intrarea în market.

Înarmați cu răbdare dar și cu cărucioare oamenii așteaptă liniștiți să le vină rândul pentru a intra la cumpărat mobilă, șuruburi, flori, brazi sau alte bunuri care sunt comercializate de lanțul respectiv de magazine.

Și nu doar în astfel de marketuri este îngrămădeală mare. În traficul din Baia Mare este haos general. Se circula bară la bară, cu viteza melcului. E drept pe sensul de ieșire din Baia Mare, spre zona în care sunt marile magazine.

Te-ar putea interesa si

ÎNCĂ O TENTATIVĂ DE JAF ÎN BAIA MARE: O vânzătoare a scos cuţitul de mezeluri la un bărbat mascat care încerca să o jefuiască şi l-a alergat pe stradă (VIDEO)

Redactie

Ce face ca sloturile online să fie atât de atractive?

Vasile Dale

SCANDAL LA SIGHET: Doi bărbați şi-au cărat pumni în mijlocul drumului. Traficul rutier a fost blocat din cauza lor – VIDEO

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.