BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PERCHEZIŢIE DOMICILIARĂ: Un băimărean a fost arestat preventiv după ce poliţiştii au găsit în maşina sa 4.000 pachete cu ţigări de contrabandă

În 18 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și au efectuat o percheziție auto într-un dosar penal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au ridicat de la un bărbat de 44 ani din Baia Mare peste 4.000 de pachete de țigări de diferite mărci, bunuri ce trebuiau supuse unui regim vamal și care proveneau din contrabandă.

Valoarea țigărilor este de peste 48.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunii asimilate contrabandei.

În cursul zilei de 19 decembrie, bărbatul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, a admis si dispus luarea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.

În cauză polițiștii continuă activitățile de urmărire penală pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea acestora la răspundere.

Te-ar putea interesa si

Dacă există interes și pricepere se pot realiza proiecte majore

Redactie

4 români (3 din Baia Mare) suspecți în cazul uciderii unui băimărean în Italia au fost arestați și duși în închisoarea din Pavia

Vasile Dale

Aproape un milion de euro a plătit CJ Maramureș către asociația care administra Azilurile Groazei din Mureș. 4 tineri au murit, iar DGASPC Maramureș fusese notificată să își ia beneficiarii în iunie și august 2022!!!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.