Important

ANUNŢ IPJ MARAMUREŞ: Posturi scoase la concurs în vederea încadrării din sursă externă pentru poliția protecția animalelor

Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș organizează concurs cu recrutare din sursă externă pentru ocuparea a patru posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, dintre care una de ofițer și trei de agenți de poliție.

De asemenea Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș recrutează din sursă externă candidați în vederea ocupării a două posturi de ofițer de poliție medic veterinar, concurs organizat la nivelul I.G.P.R..

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 18- 28 decembrie 2020 pe baza cererii de înscriere însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa disponibilă în anunțul de concurs. După data de 28.12.2020, ora 16.00, înscrierile nu vor fi luate în calcul.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Maramureş, se pot obține consultând pagina de internet I.P.J. Maramureș, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs, accesând adresa https://mm. politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal la nivel național, prin încadrare din sursă externă, pot fi obținute consultând pagina de internet a Poliției Române accesând adresa https://politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Te-ar putea interesa si

DESZĂPEZIRE DOAR PE HÂRTIE ÎN BAIA MARE: Utilajele intră pe străzile lăturalnice, doar să “bifeze” că au trecut pe acolo (FOTO, VIDEO)

Redactie

PRACTICĂ: 15 elevi jandarmi, în stagiu de pregătire la Jandarmeria Maramureș

Redactie

Pregătiri intense: Echipa de robotică EXOROS pregătiți pentru a arăta ce știu la First Tech Challenge România

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.